Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Marshall Emberton II lover bedre lyd

Kraftigere lyd og længere spilletid, og så har den fået equalizer, som vi savnede på forgængeren.

Skrevet af / 29/05/2022 - 11:30
Marshall Emberton II lover bedre lyd

De små Marshall-højttalere plejer altid at lyde fedt, men vi var lidt skuffede over Marshall Emberton i vores test. Lyden var rimelig rå, men vokaler og guitarer lød lidt for tyndt, syntes vi. Det håber vi er bedre på Marshall Emberton II, som lover både bedre lyd og længere spilletid.

Læs også Udseendet rocker mere end lyden Det umiskendelige Marshall-design vil appellere til mange rockfans. Men lyden af Emberton kunne godt have været mere rock-agtig.

Batteriet skal holde til 30 timers (!) musikafspilning, og kun 20 minutters opladning skal give fire timers musik.

Højttaleren er i praksis vandtæt med IP67-certificering, og den har fået Marshalls Stack Mode, så man kan koble flere højttalere sammen og få endnu mere lyd. Som i øvrigt besørges af to 5 cm enheder drevet af 2 x 10 watt effekt.

marshall nsl 2nd chapter emberton II 03 kevin castanheira highres 2048x1033 1
(Foto: Marshall)

To slavebasser skal sørge for, at Emberton II når ned til 60 Hz med kraft nok, og den kun 700 gram tunge højttaler har også fået EQ-justering af lyden i Marshall-app’en. Som man downloader til mobilen, og som også bruges, når man skal opdatere højttaleren.

Emberton II er allerede på vej ud i butikkerne og koster 1.295 kroner.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjakt.se

Blændende highend-højttalere

Pladespiller helt i top

Her er LGs rival til Samsungs The Frame og Serif

Scroll to Top