Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Samsung Music Frame klar til Norden

Kan det friste med en smart højttaler forklædt som et maleri?

Skrevet af / 02/05/2024 - 13:47
Samsung Music Frame klar til Norden

Samsung har i dag annonceret, at deres nye Music Frame-højttaler er til salg i Danmark. Den trådløse højttaler er designet til at ligne en billedramme og kan bruges til at vise forskellige fotos med eller uden passepartout. Samsung The Frame er i forvejen et meget populært TV, blandt andet fordi det ser godt ud på væggen, og nu kommer så højttalerversionen. Music Frame blev vist for første gang på CES 2024 og lander i de danske butikker her i maj.

Læs også Højttalerversionen af "The Frame" er nu lanceret Samsung vil udfordre IKEA og Sonos - nu lancerer de deres egen billedramme med lyd.

Samsung Music Frame

Samsung er ikke de første til at skabe højttalere, der ligner en billedramme: IKEA og Sonos har gjort noget lignende med deres SYMFONISK-serie, og ligesom dem er den nye Samsung-højttaler designet til at gengive både musik og TV-lyd, som den modtager trådløst via Wi-Fi.

Samsung Music Frame på væggen med The Frame TV. (Foto: Samsung)
Music Frame måler 33 x 33 centimeter, kan placeres på en bogreol eller hænges op på væggen og fyldes med fysiske fotos og udskrifter, ligesom en almindelig billedramme. (Foto: Samsung).

Music Frame kan bruges enkeltvis eller i stereopar og styres via en mobilapp. Den kan også tilsluttes et Samsung-TV eller en soundbar via Q Symphony-funktionen og bruges som en surroundhøjttaler foran eller bagved.

Angiveligt kan den også bruges som subwoofer – men hvor godt det fungerer, er endnu ikke afprøvet.

Pris og tilgængelighed

Samsung Music Frame (HW-LS60D) fås i sort og kan bestilles nu hos Samsung. Andre forhandlere følger i løbet af foråret/sommeren.

I forbindelse med den nordiske lancering har vi også fået oplyst prisen, som bliver 3.699 kroner. Samsung tilbyder mængderabat, hvis du køber et stereopar (i en begrænset periode).

Bemærk! Senere på året lanceres der særlige rammer i hvid, som kan sættes på højttaleren. De vil gøre det muligt for højttaleren at smelte ind i dit hjem og passe ind i forskellige miljøer.

Vi fik et smugkig på Music Frame på CES i Las Vegas i januar, men fik ikke lyttet så meget til lyden. Det første indtryk var, at det er en æstetisk tiltalende og diskret højttaler. Vi har selvfølgelig også bestilt den nye Samsung-højttaler til test!

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

Her er årets nye soundbars fra Samsung

- Den nye Sonos-app er elendig

Superbillig højttaler

Nu kan du vælge farve

Quad opgraderer sit flagskib

Trådløs luksus fra Frankrig

Epos vokser

Farverig Burmester-højttaler

Budgethøjttalere fra Q Acoustics

Ny højttalerserie fra DALI

Ny generation med unik model

Soundbar fra Steinway

Scroll to Top