Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

CES 2024: Music Frame er Samsungs væg-højttaler

Samsung vil udfordre IKEA og Sonos - nu lancerer de deres egen billedramme med lyd.

Skrevet af / 08/01/2024 - 11:05
CES 2024: Music Frame er Samsungs væg-højttaler

Samsung har haft stor succes med det vægmonterede TV The Frame, som kan hænges op på væggen for at efterligne en billedramme. Og nu kommer højttalerversionen.

Det måtte jo ske før eller siden, men Music Frame er en flad, rammelignende højttaler, som kan placeres på bordet eller hænges op på væggen.

Den kan bruges alene og afspille musik trådløst via Wi-Fi, eller som en del af et større setup med to stereohøjttalere. Den kan også tilsluttes et Samsung TV eller en soundbar (via Q Symphony-funktionen) og fungere som front- eller stereohøjttaler.

20231128_210158-scaled 20231128_205659ny
<
>
Music Frame passer perfekt ind i omgivelserne ved at camouflere sig i moderne billedrammer, samtidig med at den leverer lyd i høj kvalitet, siger Samsung. (Foto: Audun Hage)

Vi spurgte Samsung på stedet, om den kan bruges til både front- og surroundhøjttalere på samme tid (dvs. fuld 5.1), men det kan man ikke – man skal vælge, om de skal bruges som front- eller baghøjttalerne. Til gengæld kan den også fungere som subwoofer og forstærke bassen.

Samsung er ikke de første til at skabe højttalere, der ligner en billedramme: Det er noget, IKEA og Sonos har gjort med SYMFONISK-serien, og målet er at tilbyde en diskret højttaler, der kan glide ubemærket ind i omgivelserne.

Eller som Samsung selv siger i pressemeddelelsen, citat: “Music Frame passer perfekt ind i omgivelserne ved at camouflere sig i moderne billedrammer, samtidig med at den leverer lyd i høj kvalitet.”

Music Frame kan hænges op på væggen eller placeres på bordet. Lydoverførslen er trådløs, men den skal selvfølgelig have strøm. (Foto: Audun Hage
Læs også Usynlig Sonos-højttaler – fra IKEA Sonos og IKEA har slået pjalterne sammen – og det er der kommet en virkelig vellykket livsstilshøjttaler ud af.

Music Frame måler cirka 33 x 33 centimeter og har integrerede højttalere, hvor lyden spreder sig ud over billedmotivet via to smalle slidser på forsiden, samt to subwoofere på bagsiden.

Det var ikke let at bedømme lydkvaliteten i et støjende messecenter, men Music Frame ser ud til at have en ret høj, klar og fyldig lyd.

Pris og tilgængelighed er endnu ikke bekræftet, men vi forventer at se Samsung-højttaleren i butikkerne i foråret 2024.

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Bordhøjttalere med lydtryk

Spændende gulvmodel fra Revival Audio

Rullesten til skrivebordet

Gulvhøjttalere med det hele

En lille ny i gammel stil

Steinway Lyngdorf har slanket sig

Elegance fra Børresen

Luksuslyd på rejsen

Fabriksbesøg: Bang & Olufsen overrasker

Kraftfuld subwoofer fra ATC

Vandtætte indbygningshøjttalere

Klipsch og Onkyo vil udfordre Sonos

0
Scroll to Top