Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Dynaudio med fire nye højttalermodeller

Danske Dynaudio har fire nye højttalermodeller med på High End-messen i München i næste uge samt ny teknologi inden for surround sound og bilstereo.

Skrevet af / 05/05/2024 - 08:05
Dynaudio med fire nye højttalermodeller

Det mest iøjnefaldende blandt Dynaudios nye produkter er Contour Legacy. Et nik tilbage til de oprindelige Contour-modeller fra 80’erne og 90’erne, men med det nyeste inden for driverteknologi og akustisk teknik.

Udstyret med Dynaudios bedste diskant, 28 mm Esotar 3, og to 18 cm basenheder fra den klassiske Evidence-serie, lover Dynaudio en uovertruffen lytteoplevelse med Contour Legacy.

dynaudio-contour-legacy-resized-text-shapes-3840w
Contour Legacy. (Foto: Dynaudio)

Contour Legacy – handmade in Denmark

Hver højttaler er håndlavet på Dynaudios hovedkvarter i Skanderborg og indkapslet i bæredygtigt amerikansk valnøddetræ. Det hele er skræddersyet for at sikre den højeste kvalitet og æstetik. Med en begrænset produktion på kun 1.000 par på verdensplan er Contour Legacy næsten garanteret at blive en eftertragtet vare blandt entusiaster.

Dynaudio Confidence 20A-resized-text-shapes-3840w
En aktiv Dynaudio Confidence? Ja, tak! Sig goddag til Confidence 20A. (Foto: Dynaudio)

Aktiv Confidence 20A

Dynaudios flagskib Confidence-serien får også en ny tilføjelse i form af Confidence 20A – en aktiv version af den mest kompakte højttaler, Confidence 20. Her er forstærkeren elegant integreret i stativet, og resultatet er en diskret juvel, som vi lover giver en fantastisk lytteoplevelse. Ikke mindst takket være Pascal-forstærkere og konfigurerbar DSP. Med den fantastiske Focus 30 kompakte gulvhøjttaler i frisk erindring vil det overraske os, hvis Confidence 20 ikke falder i god jord hos high-end-entusiaster, der sætter pris på minimalisme og enkelhed.

dynaudio-contour-20-black-edition 2-resized-text-shapes-3840w
Contour 20 Black Edition. (Foto: Dynaudio)

Contour 20 Black Edition

Så er der Contour 20 Black Edition, som er præcis, hvad den lyder som. Men ud over at være sort er den også opgraderet i forhold til Contour 20i. Med en ny og forbedret Esotar 3-diskant og et omhyggeligt raffineret delefilter, pakket ind i en slående blank sort finish.

Dynaudio The Bookshelf-resized-text-shapes-3840w
The Bookshelf. (Foto: Dynaudio)

The Bookshelf – dansk/japansk samarbejde

Sidst, men ikke mindst, har vi en særlig lille fyr, hvor Dynaudio for første gang har kastet sig ud i et japansk samarbejde. Nemlig med møbelproducenten Karimoku og indretningsfirmaet Keiji Ashizawa Design, som begge holder til i Tokyo. Resultatet er “The Bookshelf” – et vidunderligt eksempel på minimalistisk design og upåklageligt håndværk, der udforsker harmonien mellem dansk og japansk æstetik.

Konstrueret af “bæredygtigt” japansk egetræ og udstyret med Dynaudios bedste Esotar 3-diskant, sigter “The Bookshelf” mod at legemliggøre foreningen af form og funktion. Vi forudser, at dette bliver en eksklusiv juvel for entusiaster og samlere.

DynaudioCore5 SubCompact-resized-text-shapes-3840w
Dynaudio Core5 og Core Sub Compact. (Foto: Dynaudio)

Surroundlyd

Messedeltagerne kan også opleve det nyeste inden for surroundlyd med Dynaudios Core 5 og Core Sub Compact-studiomonitorer, der er designet til professionelle miljøer, hvor pladsen er trang.

Sidst, men ikke mindst, finder man Evidence-lydsystemet i den elektriske luksus-offroader Yangwang U8 fra kinesiske BYD. Med 22 højttalere og en avanceret brugergrænseflade loves vi uovertruffen lydkvalitet, så lytterne kan nyde lyd i “studiekvalitet”, uanset hvor vejen fører dem hen.

Læs også Højttalerne du vil forelske dig i Dynaudio har fornyet sin Contour-serie. Med bedre teknologi, men også en højere pris. Så hvad gør Dynaudio Contour 30i så speciel?

Hvornår kommer Dynaudio-nyhederne på markedet?

Dynaudios nye produkter bliver ikke lanceret før senere i 2024, men hvis du tager til High End-messen i München i næste uge, kan du se og høre dem alle der.

Mere info: dynaudio.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

Quad opgraderer sit flagskib

Trådløs luksus fra Frankrig

Epos vokser

Farverig Burmester-højttaler

Budgethøjttalere fra Q Acoustics

Ny højttalerserie fra DALI

Ny generation med unik model

Soundbar fra Steinway

Nyt flagskib fra Scansonic

"Prisvenlige" gulvhøjttalere fra Raidho

Ny Bluetooth-højttaler fra Bose ligner en håndtaske

Dynaudio med specialmodeller på stribe

Lyd & Billede
Scroll to Top