Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Bose SoundLink Max: Ny Bluetooth-højttaler fra Bose

Har denne stilfulde sag plads til seriøs bas, tror du?

Skrevet af / 05/05/2024 - 10:05
Bose SoundLink Max: Ny Bluetooth-højttaler fra Bose

Små og smarte Bluetooth-højttalere, som man kan tage med i parken for at sprede musikglæde, vil blive meget populære i fremtiden. Det ved Bose, som for nylig lancerede den helt nye bærbare højttaler Bose SoundLink Max.

Denne model er storebror til den lille Bose SoundLink Flex, som vi testede tidligere. Med en praktisk størrelse og et håndtag, der gør den nem at bære, vil den helt sikkert blive et hit – hvis altså lyden lever op til forventningerne.

Læs også Overraskende godt fra Bose Bose SoundLink Flex er en lækker bærbar højttaler, der lyder fint og kan tåle vind og vejr.

Bose SoundLink Max

Den nye bærbare højttaler måler cirka 26 x 12 x 10 centimeter (L x H x B) og er IP67-certificeret, hvilket betyder, at den bør kunne modstå en god portion vand, støv og snavs, men den er ikke designet til at blive brugt i vand. Højttaleren er godt beskyttet mod stød og fald og har kontrolknapper på toppen. Den kan angiveligt også leveres med en skulderrem.

Musikafspilning kan styres via Bose Music-app’en, men der er ingen Wi-Fi her, kun Bluetooth, omend 5.3-versionen med understøttelse af AptX Adaptive codec. Der er ingen indbygget mikrofon, men der er en 3,5 mm AUX-indgang.

sf_pdp_SLMPS_gallery_blue_600x450_x2-1 sf_pdp_SLMPS_gallery_blue_600x450_x2-4 sf_pdp_SLMPS_gallery_blue_600x450_x2-6 sf_pdp_SLMPS_gallery_blue_600x450_x2-5
<
>
(Foto: Bose)

Da Bose SoundLink Max er et nummer større end Soundlink Flex, er der også blevet plads til flere og bedre højttalerenheder. Blandt andet har Bose-højttaleren drivere på begge sider for bedre og fyldigere stereolyd.

Da vi testede Flex, bemærkede vi, at selvom lyden var god, havde den en smal spredning opad og til siden. Så vi kan kun håbe, at dens storebror vil være i stand til at levere endnu kraftigere lyd med bedre spredning.

Bose-højttaleren skulle kunne levere musik i op til 20 timer og kan oplades via USB-C. Den vejer lidt over to kilo og fås i farverne sort, hvid eller blå.

Læs også Overraskende godt fra Bose Bose SoundLink Flex er en lækker bærbar højttaler, der lyder fint og kan tåle vind og vejr.
Læs også Sony ULT Field 1: Bærbar højttaler med saftig bas Sonys lille højttaler leverer et stærkt lydbillede med masser af bas, og prisen er ganske fin.

Pris og tilgængelighed

Den danske pris på Bose SoundLink Flex er endnu ikke bekræftet, men prisen er 399 dollar i hjemlandet, hvor den i skrivende stund vil være tilgængelig fra den 16. maj. Det vil normalt give en pris omkring 3.000 kroner herhjemme. Det bliver med andre ord et premiumprodukt, der ligger et godt stykke over de billigste Bluetooth-højttalere.

Læs også Sony ULT Field 1: Bærbar højttaler med saftig bas Sonys lille højttaler leverer et stærkt lydbillede med masser af bas, og prisen er ganske fin.
Læs også Sætter fut i festen Sonys nye serie af bærbare højttalere overbeviser på de vigtigste punkter.

 

 

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

Quad opgraderer sit flagskib

Trådløs luksus fra Frankrig

Epos vokser

Farverig Burmester-højttaler

Budgethøjttalere fra Q Acoustics

Ny højttalerserie fra DALI

Ny generation med unik model

Soundbar fra Steinway

Nyt flagskib fra Scansonic

"Prisvenlige" gulvhøjttalere fra Raidho

Ny Bluetooth-højttaler fra Bose ligner en håndtaske

Dynaudio med specialmodeller på stribe

Lyd & Billede
Scroll to Top