TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Magico lancerer Titan 15

Amerikanske Magico er på banen med en ny hårdkogt subwoofer i high-end-klassen.

forfatter
Publiceret 10/11/2021 - 13:20

Magico er kendt for deres kompromisløse højttalere, og den amerikanske producent regnes for en af ​​de bedste inden for high-end-lyd. Et kendetegn ved Magico er, at kabinetterne er lavet af aluminium for at modvirke resonanser. Det er ofte medvirkende til, at højttalerne ender i sværvægtsklassen, både målt i kilo og kroner …

Nu er Magico på banen med en ny subwoofer, og den nyfødte Titan 15 ser heller ikke ligefrem ud til at være nogen letvægter. Titan 15 er angiveligt lavet til at gengive lavfrekvente lydeffekter med realistisk kraft og energi, og skal kunne klare lydtryk på op til 136 decibel!

T15_2-989x707 Titan-15_1-989x707
<
>
(Foto: Magico LLC)

Magico Titan 15

Titan 15 har to aktive 15 tommers basenheder med aluminiummembran monteret i et kraftigt, lukket kabinet, der også er lavet af aluminium. Selve kabinettet er inspireret af Magicos eksisterende QSUB-modeller med indvendig afstivning og dæmpematerialer, der skal sikre optimal ydelse – men det har fået et mere moderne, afrundet design.

Læs også Verdens største subwoofer? En større, tungere og dyrere subwoofer end Ascendo SMSG50 skal man lede længe efter!

De to basenheder spiller i modsat retning af hinanden for at udligne de kræfter, der påvirker kabinettet. Til at drive det hele anvendes ikke bare én, men to klasse D-forstærkere på 3200 watt – hver! Derudover er Magico-sub’en selvfølgelig udstyret med DSP og kalibreringsmuligheder for at matche både de øvrige højttalere og akustikken i lytterummet.

Magico Titan 15 har en nyudviklet 15 tommers basenhed af aluminium (th.), som er væsentlig kraftigere end forgængerens (tv.). (Foto: Magico LLC)

Og prisen?

Magico Titan 15 vil være tilgængelig fra første kvartal 2022. Vi har endnu ikke fået nordiske priser, men prissedlen i USA lyder på 32.000 dollars (ca. 250.000 kroner).

Specifikationer
  • Basenheder: 2 x 15″ TITAN Bass Driver
  • Frekvensområde: 10 Hz – 150 Hz
  • Forstærker: 6500 W
  • Impedans: 45 kilo-ohm
  • Mål og vægt: 65 x 65 x 76 cm / 177 kg

 

Læs også Magico S1 Magico er et af de firmaer, der definerer high-end. Og deres nye “billige” højttalere holder fanen højt og byder på ren magi.
Læs også Magico V3 Endnu en topkvalitetshøjttaler har været forbi lytterummet og taget både anmelder og besøgende med storm. Hvor godt kan det egentlig blive?

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dynaudio gør det enkelt med trådløse Focus-højttalere To Focus-højttalere er alt, hvad du behøver for at streame musik.
Skotske fynesser i München Fyne Audio viste fuld vintagestil på high end-messen i München.
Spektakulært fra Monitor Audio Monitor Audio fejrer 50 års jubilæum med et par højttalere ud over det sædvanlige.
Yamaha præsenterer trådløs high-end-forstærker og ny gulvhøjttaler Superspændende integreret forforstærker med streaming og DAC.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Sådan nogle har du næppe set før Estelons flagskibshøjttalere er virkelig ekstreme.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend