Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Magico lancerer Titan 15

Amerikanske Magico er på banen med en ny hårdkogt subwoofer i high-end-klassen.

Skrevet af / 10/11/2021 - 13:20
Magico lancerer Titan 15

Magico er kendt for deres kompromisløse højttalere, og den amerikanske producent regnes for en af ​​de bedste inden for high-end-lyd. Et kendetegn ved Magico er, at kabinetterne er lavet af aluminium for at modvirke resonanser. Det er ofte medvirkende til, at højttalerne ender i sværvægtsklassen, både målt i kilo og kroner …

Nu er Magico på banen med en ny subwoofer, og den nyfødte Titan 15 ser heller ikke ligefrem ud til at være nogen letvægter. Titan 15 er angiveligt lavet til at gengive lavfrekvente lydeffekter med realistisk kraft og energi, og skal kunne klare lydtryk på op til 136 decibel!

T15_2-989x707 Titan-15_1-989x707
<
>
(Foto: Magico LLC)

Magico Titan 15

Titan 15 har to aktive 15 tommers basenheder med aluminiummembran monteret i et kraftigt, lukket kabinet, der også er lavet af aluminium. Selve kabinettet er inspireret af Magicos eksisterende QSUB-modeller med indvendig afstivning og dæmpematerialer, der skal sikre optimal ydelse – men det har fået et mere moderne, afrundet design.

Læs også Verdens største subwoofer? En større, tungere og dyrere subwoofer end Ascendo SMSG50 skal man lede længe efter!

De to basenheder spiller i modsat retning af hinanden for at udligne de kræfter, der påvirker kabinettet. Til at drive det hele anvendes ikke bare én, men to klasse D-forstærkere på 3200 watt – hver! Derudover er Magico-sub’en selvfølgelig udstyret med DSP og kalibreringsmuligheder for at matche både de øvrige højttalere og akustikken i lytterummet.

Magico Titan 15 har en nyudviklet 15 tommers basenhed af aluminium (th.), som er væsentlig kraftigere end forgængerens (tv.). (Foto: Magico LLC)

Og prisen?

Magico Titan 15 vil være tilgængelig fra første kvartal 2022. Vi har endnu ikke fået nordiske priser, men prissedlen i USA lyder på 32.000 dollars (ca. 250.000 kroner).

Specifikationer
  • Basenheder: 2 x 15″ TITAN Bass Driver
  • Frekvensområde: 10 Hz – 150 Hz
  • Forstærker: 6500 W
  • Impedans: 45 kilo-ohm
  • Mål og vægt: 65 x 65 x 76 cm / 177 kg

 

Læs også Magico S1 Magico er et af de firmaer, der definerer high-end. Og deres nye “billige” højttalere holder fanen højt og byder på ren magi.
Læs også Magico V3 Endnu en topkvalitetshøjttaler har været forbi lytterummet og taget både anmelder og besøgende med storm. Hvor godt kan det egentlig blive?
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

Her er årets nye soundbars fra Samsung

- Den nye Sonos-app er elendig

Superbillig højttaler

Nu kan du vælge farve

Quad opgraderer sit flagskib

Trådløs luksus fra Frankrig

Epos vokser

Farverig Burmester-højttaler

Budgethøjttalere fra Q Acoustics

Ny højttalerserie fra DALI

Ny generation med unik model

Soundbar fra Steinway

Scroll to Top