TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Magico lancerer Titan 15

Amerikanske Magico er på banen med en ny hårdkogt subwoofer i high-end-klassen.

forfatter
Publiceret 10/11/2021 - 13:20

Magico er kendt for deres kompromisløse højttalere, og den amerikanske producent regnes for en af ​​de bedste inden for high-end-lyd. Et kendetegn ved Magico er, at kabinetterne er lavet af aluminium for at modvirke resonanser. Det er ofte medvirkende til, at højttalerne ender i sværvægtsklassen, både målt i kilo og kroner …

Nu er Magico på banen med en ny subwoofer, og den nyfødte Titan 15 ser heller ikke ligefrem ud til at være nogen letvægter. Titan 15 er angiveligt lavet til at gengive lavfrekvente lydeffekter med realistisk kraft og energi, og skal kunne klare lydtryk på op til 136 decibel!

T15_2-989x707 Titan-15_1-989x707
<
>
(Foto: Magico LLC)

Magico Titan 15

Titan 15 har to aktive 15 tommers basenheder med aluminiummembran monteret i et kraftigt, lukket kabinet, der også er lavet af aluminium. Selve kabinettet er inspireret af Magicos eksisterende QSUB-modeller med indvendig afstivning og dæmpematerialer, der skal sikre optimal ydelse – men det har fået et mere moderne, afrundet design.

Læs også Verdens største subwoofer? En større, tungere og dyrere subwoofer end Ascendo SMSG50 skal man lede længe efter!

De to basenheder spiller i modsat retning af hinanden for at udligne de kræfter, der påvirker kabinettet. Til at drive det hele anvendes ikke bare én, men to klasse D-forstærkere på 3200 watt – hver! Derudover er Magico-sub’en selvfølgelig udstyret med DSP og kalibreringsmuligheder for at matche både de øvrige højttalere og akustikken i lytterummet.

Magico Titan 15 har en nyudviklet 15 tommers basenhed af aluminium (th.), som er væsentlig kraftigere end forgængerens (tv.). (Foto: Magico LLC)

Og prisen?

Magico Titan 15 vil være tilgængelig fra første kvartal 2022. Vi har endnu ikke fået nordiske priser, men prissedlen i USA lyder på 32.000 dollars (ca. 250.000 kroner).

Specifikationer
  • Basenheder: 2 x 15″ TITAN Bass Driver
  • Frekvensområde: 10 Hz – 150 Hz
  • Forstærker: 6500 W
  • Impedans: 45 kilo-ohm
  • Mål og vægt: 65 x 65 x 76 cm / 177 kg

 

Læs også Magico S1 Magico er et af de firmaer, der definerer high-end. Og deres nye “billige” højttalere holder fanen højt og byder på ren magi.
Læs også Magico V3 Endnu en topkvalitetshøjttaler har været forbi lytterummet og taget både anmelder og besøgende med storm. Hvor godt kan det egentlig blive?
Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+. Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
lbpluss
Slår Sonos på hjemmebane Audio Pro A15 er en stærk lille multirums-bordhøjttaler, som du kan tage med dig ud i haven i tørvejr.
lbpluss
Fyldig lyd og fuld streaming Gulvhøjttalerne Audio Pro A38 er et indretningsvenligt alt-i-et stereoanlæg med musikstreaming, multirum og TV-tilslutning.
lbpluss
Musik under bruseren Ikea Vappeby er en lille Bluetooth-højttaler, der tåler at komme med i bad.
lbpluss
Ikoniske B&O-højttalere klar til fremtiden Ny generation af Beosound hjemmehøjttalere.
lbpluss
Næste generation smarthøjttalere fra Sonos Rygterne var sande: De nye Sonos-højttalere kommer 28. marts, og vi har hørt dem.
Følg Lyd & Billede