TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Denon lancerer ny subwoofer

Denons nye subwoofer skal være den perfekte makker til andre trådløse højttalere i Home-familien.

forfatter
Publiceret 09/03/2022 - 13:02

Denon har lanceret flere aktuelle lydprodukter den seneste tid, deriblandt Atmos-soundbaren DHT-S517. Nu er de ude med en ny trådløs subwoofer. Den kompakte Denon Home Subwoofer er beregnet til at parres med soundbaren Sound Bar 550 og andre trådløse højttalere fra Denon.

DenonHomeSub gallery 1
Denon Home Subwoofer. (Foto: Denon)

Denon Home Subwoofer: Trådløs subwoofer til Home-familien

Den nye subwoofer har et slankt og kompakt design samt en finish, der matcher de øvrige produkter i Home-familien, som omfatter soundbars og trådløse højttalere såsom Home 350 og Home 150. Subwooferen måler 33 x 33 x 37 cm og er bl.a. udstyret med en 8 tommer basenhed. Vi jagter mere info om forstærkereffekt og frekvensområde!

Læs også Nobelt ydre – magtfuldt indre Denons kraftigste multirumshøjttaler kan spille bas, så ruderne rasler. Heldigvis kan den også lyde godt.

Subwooferen har indbygget Wi-Fi, så den kan kobles til HEOS-systemet og styres via HEOS-app’en. Dermed kan den fint bruges til både musik og filmlyd sammen med f.eks. en soundbar og trådløse baghøjttalere. Via app’en kan man også finjustere lydniveau, delefrekvens og fase for at optimere lyden til sit lytterum.

Denon Home Subwoofer In Situ 05 989x659 1 Denon Home Subwoofer In Situ 04 989x659 1 Denon Home Subwoofer In Situ 02 989x659 1
<
>
(Foto: Denon)

Pris og tilgængelighed

Denon Home Subwoofer kommer i butikkerne den 18. marts og koster 3.699 kroner. Dansk importør er HiFi Klubben.

Denon Home 150 In Situ 01 989x1478 1
(Foto: Denon)
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Marshall-lyd i lommen Marshall Willen er så lille, at det nærmest virker naturstridigt, at den kan lave så meget lyd.
Zeppelineren flyver igen Bowers & Wilkins’ velkendte trådløse Zeppelin-højttaler er nået til fjerde generation, og den er fulgt med tiden. Resultatet er helt moderne.
Dynaudio gør det enkelt med trådløse Focus-højttalere To Focus-højttalere er alt, hvad du behøver for at streame musik.
Skotske fynesser i München Fyne Audio viste fuld vintagestil på High End-messen i München.
Spektakulært fra Monitor Audio Monitor Audio fejrer 50 års jubilæum med et par højttalere ud over det sædvanlige.
Yamaha præsenterer trådløs high-end-forstærker og ny gulvhøjttaler Superspændende integreret forforstærker med streaming og DAC.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend