Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Ny topmodel fra Marantz

SR7008 er den nye topmodel frta Marantz "til kræsne hjemmebiograf-entusiaster".

Skrevet af / 08/08/2013 - 21:29
Ny topmodel fra Marantz

Marantz fejrer i år sin 60 års fødselsdag. Men det bliver lyd- og hjemmebioentusiasterne, der får alle gaverne i form af endnu mere avancerede produkter. AV-receiveren SR7008 bliver ny topmodel i Marantz’ hjemmebiografprogram. I forhold til den tidligere topmodel SR7007 er antallet af kanaler øget fra syv til ni fuldt diskret opbyggede forstærkerkanaler med en udgangseffekt på 9 x 200 W RMS i 6 ohms belastning. SR7008 understøtter de nyeste tjenester og medieformater som Spotify og DTS Neo:X 9.1.

SR7008 kan købes på det danske marked fra august, og fås i både sort og Marantz’ klassiske champagnegyldne aluminiumsfinish. Et blåtbelyst koøje-display giver overblik over de daglige funktioner, imens resten er skjult bag et stort aluminiumsdæksel, der kan slås ned, når du har brug for at komme ind bag overfladen og få adgang til de avancerede funktioner eller tilslutte mobile enheder via frontens HDMI- og UDB-indgange.

Som sædvanlig for Marantz finder vi HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Module) audio-bufferkredsløb og Current Feedback-forstærkertopologi. Surround-processorerne Audyssey DSX og DTX Neo:X 9.1 giver en omsluttende rumfornemmelse, takket være de ekstra kanaler til front-højde- eller front-bredde ruminformation. Audyssey-kredsløbene er desuden blevet opgraderet til hhv. MultEQ XT32 og Audyssey Pro.

Til musiklytning er de klassiske signalkilder suppleret med Apple AirPlay, internetradio, Spotify og last.fm musikstreaming, samt Windows 8/RT-kompatibilitet. DLNA-understøttelse betyder at du kan streame din yndlingsmusik fra husets netværksforbundne drev i fuld HD-kvalitet med WAV HD, FLAC HD og Apple lossless. SR7008 kan levere musik og video i tre zoner med hver sin lyd- og videooplevelse, også når signalkilderne er digitale via HDMI, TOSLINK, coaxial eller netværk. For vinylentusiater findes en indbygget RIAA-forstærker med MM-indgang.

På videosiden findes 6+1 HDMI-indgange og 2+1 HDMI-udgange (dobbelte udgange til hhv. hovedzone og multizone). Alle ind- og udgange understøtter 3D- og 4K-gennemgang samt 4K-processering. Video i lavere opløsning kan opskaleres til HD eller 4K og overblikket er sikret gennem InstaPrevue-teknologien, der kan vise signalerne fra alle HDMI-indgange som picture-in-picture på skærmen. Der medfølger selvfølgelig en fjernbetjening til SR7008, men de fleste vil sandsynligvis vælge at installere Marantz Remote App (iOS og Android) på deres smartphones eller tablets. Prisen er 12.995 kr.

Hififreaks.dk

marantz_sr7008_n_sg_re_bg001_hi

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

Her er årets nye hjemmebiograf-produkter fra Sony

Marshall rocker videre

Du kan ikke købe den herhjemme

Mere prisvenlig hjemmebiograf fra Pioneer

Ny subwoofer til de superrige

Hjemmebio-kraftkarl er inde til test

Nu kommer den endelig

Vildere surroundforstærker fra Denon

"Alle" elsker Dolby

Nyt lydformat vil knuse Dolby Atmos

Januarudsalg på soundbars

Se den lille 4K-projektor

Lyd & Billede
Scroll to Top