Streaming

De nye modeller har fået stereoanlæggene spotificeret.
forfatter

Nu er det slut at fumle med din telefon, når du ønsker at spille musik i bilen. De nye Volvo XC90, S90 og V90 har fået Spotify indbygget i underholdningssystemet.

Den indbyggede app bruger den store touch-skærm for nem navigation og søgning. Men den har også indbygget Spotify Connect, så passagererne kan bruge deres mobile enheder som fjernbetjening.

Foto: Volvo
Volvos integrerede Spotify-app. Foto: Volvo

Dette er naturligvis gode nyheder for dem, der ønsker at drage fuld fordel af det lækre lydsystem fra Bowers & Wilkins.

App’en vil være tilgængelig i alle lande, hvor Spotify er repræsenteret. Brugen af app’en kræver et præmiumabonnement på Spotify, men Volvo giver dig gavmildt en 30 dages gratis prøveperiode sammen med køb af en bil.

Hvis du har en ældre Volvo, er det naturligvis også muligt at afspille musik fra Spotify ved at forbinde sin mobil ved hjælp af Bluetooth eller Apple CarPlay.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.