TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Plademesse hos System Audio

Så er der igen plademesse hos System Audio i Roskilde.

Vinylrenæssancen vil – heldigvis – ingen ende tage. Pladepresserne kører på højtryk, og der sendes en strøm af nye pladespillere på markedet, til gælde for både de garvede, gråhårede, der fik analoglyden ind med modermælken, og de nye vinylentusiaster.

Læs også: En pladespiller solgt i minuttet

Hos System Audio i Roskilde har de efterhånden skabt en tradition for at holde plademesser. På lørdag, d. 1. oktober rykker vinylstandende for fjerde gang ind på fabriksgulvet. 25 pladesamlere stiller op med stande.

Ud over at bladre i over 10.000 LP’er kan man høre foredrag om David Bowie-karakteren Ziggy Stardust og – selvfølgelig – om pladespillere. Og mon ikke også de har en højttaler eller to, man kan få lov til at høre?

Plademessen findes sted på Klosterengen 137L i Roskilde fra kl. 10-16 på lørdag.

Når man nu befinder sig på en højttalerfabrik, er der også mulighed for at lytte lidt til de lokale varer. Foto: System Audio
Når man nu befinder sig på en højttalerfabrik, er der også mulighed for at lytte lidt til de lokale varer. Foto: System Audio

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.