Nyhed

Philips vil være et lydmærke igen

Philips lyddivision er kommet på nye hænder, og ejes nu af TP Vision. Det betyder nye lydprodukter - hen ad vejen.
forfatter

Det er lidt kompliceret men…
Udstyr med navnet Philips laves ikke længere af Philips. Tv-divisonen ejes således af TPVision med base i Amsterdam i Holland, og lydsiden af Philips var indtil sidste sommer ejet af Gibson.

Men efter Gibsons konkurs i 2018 blev Philips Audio solgt til TP Vision, således at der igen eksisterer ét hjemmeelektronikmærke med navnet Philips.

Derfor var det med en vis forventning, vi tog til lanceringseventet i Amsterdam tirsdag og onsdag. TV-nyhederne har vi allerede skrevet om, men der var også en præsentation af lyd.

Blandt de første nye Philips-produkter under det nye ejerskab er bluetooth-højtalere. Foto: Philips.

Der var da også nye produkter, men da ejerskabet kun er et halvt år gammelt, var det begrænset, hvad der var klar endnu. De fleste ting på hylderne var “reaktiverede” produkter, udviklet under Gibson. For eksempel hovedtelefonen Fidelio X2HR. Det var dog lykkedes at få nogle små Bluetoothhøjttalere og et sæt fuldkommen trådløse hovedtelefoner klar. Men på alle spørgsmål om kommende produkter var svaret “Vent og se – der kommer mere på IFA”.

Philips/TP Vision er selvfølgelig med på de helt tråpdløse hørepropper også. Foto: Philips.

Noget, vi nok ikke skal vente at se i Berlin til september, bliver hjemmestereo under Philips-navnet. På nuværende tidspunkt er der ikke noget konkret på trapperne. “Men vi følger selvfølgelig markedet, og hvis der kommer bred interesse for stereudstyr, laver vi det også.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.