TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Pas på festivalørerne

Du hører faktisk mindre af musikken med disse, men så undgår du også at ødelægge din hørelse.

forfatter
Publiceret 02/05/2013 - 15:59

Sommeren byder på en endeløs række af musikfestivaler. Så gælder det om at beskytte sig. Ørerne altså. Killnoise har fundet et sæt ørepropper frem, som kun blokerer lyd, eller rettere sagt dæmper lyden. For de fjerner ikke musikken og lader bassen dundre rundt i hovedet, som de gule skumpropper gerne gør. I stedet skal de dæmpe musikken jævnt over hele frekvensområdet med omkring 20 dB, som betyder, at sindssyg højt kun lyder som almindelig højt.

Således tager ørerne ikke lige så hurtigt skade af høj lyd, og man undgår hovedpine og tinnitus.

Killnoise-propperne koster en halvtredser og leveres i to størrelser og med etui i seks valgbare farver.

orange

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend