Nyhed

iOS

McIntosh opgraderer sin AP1 Audio Player for Apple-enheder, så afspilning via AirPlay understøttes.
forfatter

App’en, som er gratis at hente, har McIntoshs ikoniske blå VU-meter og grønne bagbelysning, som går igen på alle deres high-end-produkter.

App’en giver en oversigt over iTunes-biblioteker, derunder også musik lagret på iCloud. Og så giver den ikke mindst en brugeroplevelse i stil med den på fuldvoksne McIntosh-komponenter. Og dem kan man ikke hente gratis.

Den nyeste udgave understøtter de højopløste Retina-skærme på de nyeste iOS-enheder, herunder den nye iPad Air, iPad Mini 2 og iPad 4, og den husker indstillingerne fra gang til gang, så du senere kan finde tilbage til det sted i en sang, som du nåede til.

App’en har ingen indflydelse på lyden, og giver således heller ingen forbedringer, sammenlignet med hvad enheden klarer på egen hånd. Det drejer sig alene om følelsen af at bruge et McIntosh-produkt.

McIntosh AP1 Audio Player v1.5 kan hentes fra App Store, men der er ingen versioner for Android eller Windows Phone på nuværende tidspunkt.

mcintoshlabs.com

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.