TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Harman med AirPlay

Harman annoncerer flere nye Harman Kardon-produkter, der understøtter Apple AirPlay

forfatter
Publiceret 18/10/2012 - 18:18

Den nye Harman Kardon BDS-serie omfatter HARMANs eksklusive TrueStream trådløse streaming og giver udmærket lyd fra en integreret Blu-ray-afspiller. Serien kan også streame indhold fra online- eller bærbare kilder og har integreret Bluetooth. BDS 477, BDS 7773W og BDS 877 har også indbygget Apple AirPlay til en lang række indholdsmuligheder.

Den nye BDS-serie omfatter fem modeller, der kan opbygges omkring fire forskellige A/V-systemer – og de er hver udstyret med en dedikeret højttalerpakke i Harman Kardon-mærkets design – inkl. BDS 7773W helt i hvidt.
BDS 375 og 775 med Bluetooth fås til en vejledende udsalgspris på DKK 8499 og DKK 9999. BDS 477, 877 og 7773W med Apple AirPlay fås fra november til en vejledende udsalgspris på DKK 9.999, DKK 13.999 og DKK 11.499.

Harman Kardon Soundsticks Wireless er den seneste udvikling af dette ikoniske produkt. Ved trådløs afspilning omfatter SoundSticks Wireless HARMANs eksklusive TrueStream trådløse streaming, der leverer lyd af højeste kvalitet ved tilslutning via Bluetooth-teknologi.
Med TrueStream kan der også tilsluttes op til otte Bluetooth-udstyrede enheder til SoundSticks Wireless, uanset om det drejer sig om Apple iOS-, Android-, Windows Mobile-, BlackBerry-enheder eller en bærbar computer. Med en sekstommers subwoofer, otte drivere, der dækker hele området, forstærkning på 40 watt og indbygget Bluetooth-teknologi tilfører dette 2.1-kanals kraftcentrum ny begejstring til musik, spil og film.
SoundSticks trådløse højttalersystem fås til en vejledende udsalgspris på DKK 1799.

Harman Kardon AVR 170 tilfører god lyd til film, musik og spil til en overkommelig pris. AVR 170 har også en indbygget Apple AirPlay-funktion, der gør det muligt at streame musik i hele hjemmet. For at kunne håndtere de nyeste HD-lyd- og videokilder er AVR 170 forsynet med flere HDMI-indgange med fuld 3D-kompatibilitet og afkodning af Dolby- og DTS-lydformater i høj opløsning.
AVR 170 fås til en vejledende udsalgspris på DKK 3999.

Harman Kardon BTA 10 er en Bluetooth-adapter, der tilfører trådløs streaming af lyd til ethvert lydanlæg – uanset teknologien. Du kan tilslutte BTA 10 til enhver analog enhed – uanset om det er en 30 år gammel stereoreceiver eller en dock til skrivebordet, så du kan streame musik trådløst via Bluetooth fra en smartphone eller tablet-computer.
BTA 10 fås fra november til en vejledende udsalgspris på DKK 499.

www.harmankardon.com

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend