Trådløs lyd

The Vamp er en lille, batteridrevet og trådløs Bluetooth-modtager med en indbygget forstærker, som giver lyd til gamle højttalere.
forfatter

Den termingformede Bluetooth-modtager The Vamp har indbygget monoforstærker til én højttaler. Ideen er at undgå at skulle smide gamle højttalere ud og i stedet omdanne dem til moderne musikkultur-formidlende.

Forstærkeren er et resultat af en vellykket Kickstarter-kampagne tilbage i 2013, som ved hjælp af private midler sikrede, at produktionen af ​​det lille vidunder kunne indledes.

The Vamp understøtter Bluetooth 3.0 og har et genopladeligt batteri, der skal give 10 timers uafbrudt afspilning. Batteriopladningen sker med USB. The Vamp kan kobles til en konventionel passiv højttaler med almindeligt højttalerkabel.

Vægten af ​​den lille forstærker er kun 83 gram, så den er let at tage med dig overalt. Lige så bærbar er den tilsluttede højttaler måske ikke. Men vi kan lide den snedige idé.

Efter at have prøvet Vamp på flere forskellige højttalere, er vi blevet meget glade for den lille fyr. Foto: Audun Hage
Efter at have prøvet Vamp på flere forskellige højttalere, er vi blevet meget glade for den lille fyr. Foto: Audun Hage, Lyd & Billede

Vi har testet
Vi har fået et ekseplar af The Vamp på kontoret, og har prøvet den på alt fra high-end højttalere til små kompakte højttalere. Og det er helt sikkert en sjov lille ting. Afhængigt af højttaleren har den potentialet til lydmæssigt at tilintetgøre små, bærbare Bluetooth-højttalere. Den har selvsagt begrænset styrke, og baskontrollen er ikke noge at prale af. Men det er helt sikkert et sjovt gadget, og du har en højttaler, du ikke ved, hvad de skal gøre med, vil vi hermed råde dig til at omdanne den til en Bluetooth-højttaler med The Vamp!

The Vamp kan fås i hvid, rød og sort, og koster ca. 400 kroner.

Mere info: thevamp.co.uk

(Artikel Foto: Paul Cocksedge Studio)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.