Nyhed

Hi-Fi

Pladespillere er ikke, hvad de er bedst kendt for. Men for et par år siden kom McIntosh MT10, nu kommer en billigere MT50 i et mere kompakt kabinet.
forfatter

McIntosh har ingen nævneværdig tradition for pladespillere. Her er det forstærkere som gælder, men for et par år siden lancerede de MT10. Sådan cirka 25 år efter at LP´en gik af mode. Men vinyl har fået en renæssance de seneste år, og forhandlernes stadige plagen gav sig udslag i MT10. Som selvfølgelig har et Vu-meter på fronten. Men kun for at vise valgt hastighed.

Men nu er det tid for endnu en model. MT5 Præcision, ganske vist uden Vu-meter, men i et mere kompakt chassis.

Spilleren, som bliver betydelig billigere end de 89.000 kroner MT10 koster, kommer færdig sat op, klar til brug. Den leveres med remdrevet akryltallerken, monteret pickup og anti-skating og nåletryk færdig justeret.

Chassiset er dæmpet for at holde resonanser fra afspilningen, og den leveres med støvlåg. Cirka prisen bliver hele 50.000 kroner, alt inkluderet.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.