Stereoanlæg

Det franske kabinet skjuler et elegant stereoanlæg.
forfatter

Det ligner et skrivebord, men La Boite Concept LP 160, er et koncept, som franske Timothée Cagniard har fundet på, og som måske kommer til salg.

Skrivebordet, eller rettere anlægget, består af håndlavede træpaneler, der skjuler et stereoanlæg med indbygget 80 W-forstærkere fra franske Atoll, en DAC, samt otte højttalere.

Foto: Timothée Cagniard
Foto: Timothée Cagniard

Foran sidder fire højttalerenheder, herunder to bånddiskanter af en type, som normalt findes i dyrere højttalere. I bunden af kabinettet, pegende ned mod gulvet sidder også to 6,5-tommer basenheder, og på bagsiden to fuldtoneenheder, der er vinklet i 45 grader. De skal give en følelse af rumlighed til lydoplevelsen.

Foto: Timothée Cagniard
Foto: Timothée Cagniard

Man kan selv bestemme, om anlægget skal udstyres med en pladespiller eller cd-afspiller, som placeres i det frie rum mellem højttalerne.

Foto: Timothée Cagniard
Foto: Timothée Cagniard

Anlægget har flere forbindelser til lydkilder og bruger Atolls Burr-Brown PCM5102-DAC til behandling af digitale musiksignaler. Trådløs streaming via Bluetooth er også understøttet – sammen med Wi-Fi-streaming i højere kvalitet.

Foto: Timothée Cagniard
Foto: Timothée Cagniard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.