TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Bladelius Ask er et muskelbundt

Kan fås med streaming-modul og phono-trin.

forfatter
Publiceret 17/08/2022 - 09:30

Jeg kan slet ikke huske, hvornår vi sidst hørte fra Bladelius, som i sin tid blev kaldt genial for bl.a. sine kraftfulde og særdeles velspillende forstærkere. Nu er stilheden brudt med et helt nyt produkt kaldet Ask. Ikke at forveksle med Bladelius’ tidligere model af samme navn, for denne er væsentligt anderledes på mange områder.

Den integrerede forstærker er bygget som en klassisk Bladelius-konstruktion med current feedback – kortere signalvej med ét spændingsforstærkertrin og fuldt balancerede kredsløb.

Forstærkeren kan udstyres med DAC og streaming-modul, som udvider tilslutningsmulighederne med flere digitale indgange samt selvfølgelig streaming. Digitalkonverteren siges at have et signal/støjniveau bedre end 134 dB. Og det understøtter formater som DSD op til 1024 og MQA-filer.

DAC’en understøtter streaming op til 32-bit/728 kHz, og den afspiller musik fra Tidal, Spotify og Qobuz – og har selvfølgelig understøttelse af AirPlay og Roon.

Ask.2
Ask kan styres fra en brugerdefineret app.

Forstærkeren er leveringsdygtig i 2 x 220 W i 8 ohm (2 x 400 W i 4 ohm) og har en generøs 2000 VA-strømforsyning med en Noratel-transformer.

Modstandene er metalfilm (0,1%), og kondensatorerne bruger polypropylen, mens de analoge og digitale strømforsyninger er adskilte for at forhindre støj i at trænge ind i den analoge del af forstærkeren.

Du kan også udstyre Ask med et MM/MC-modul, der passer til de fleste pickupper.

Bladelius Ask fås som en ren integreret analog forstærker til ca. 49.100 kr, eller knap 60.000 kr. med DAC og streaming-modul monteret. Phono-trin koster ca. 6.000 kr.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

3 kommentarer til “Bladelius Ask er et muskelbundt”

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Strømforsyninger som fjerner støj Den ene strømforsyning kan du slutte seks enheder til.
lbpluss
Primare + Roon: Nu sker det! Nu får din Primare Prisma-forstærker endelig fuld og total Roon-understøttelse!
lbpluss
Streaming uden bøvl med NAD CS1 NAD's billige CS1 kan afspille din musik direkte fra mobilen. Du behøver ikke installere en særlig app.
lbpluss
Endelig får Hegels forstærkere AirPlay 2 Hegels forstærkere får bedre streamingfunktion med AirPlay 2 og understøtter dermed også dit Smart Home bedre.
lbpluss
Forstærkere som bør sætte liv i hjemmebiografen Hvis en forstærker på 5 x 250 watt ikke er nok, så kan Musical Fidelity også friste med et 11-kanals monster. Sig hej til M6x 250.5 og M6x 250.11
Følg Lyd & Billede