Nyhed

World of Warcraft-version af Blue Yeti X

Med Yeti X World of Warcraft Edition kan spillere modulere deres stemme og tilføre nye underholdende lyde til spiloplevelsen.
forfatter

Blue Microphones og Blizzard Entertainment har slået sig sammen om at lancere mikrofonen Yeti X World of Warcraft Edition. Ud over at den sorte mikrofon har fået nye guldfarvede designelementer, hvor det tidligere var sølvfarvede, er det den medfølgende software, der gør mikrofonen speciel.

(Foto: Blue Microphones)

Stemmemodulationer

Den nye stemmemodulationseffekt i Blue VO!CE-softwaren giver brugerne mulighed for at ændre deres stemme. F.eks. kan man lyde som en af indbyggerne i Azeroth.

“Gamere kan fejre deres sejre, kommunikere med deres raid-gruppe og underholde deres stream-publikum ved hjælp af hundredvis af HD-lyde fra Blizzards kommende World of Warcraft: Shadowlands-udvidelse og Warcraft-universet generelt. Ved hjælp af den nye mikrofon kan spillere nu skabe dynamisk lyd, der tager streams og gameplay til et nyt niveau,” siger Doug Sharp, der er senior product manager for gaming hos Blue Microphones. Han fortsætter:

“Spillerne får ikke kun lyd i broadcast-kvalitet, men kan også ændre deres stemme for at tilføre personlig kreativitet til deres gameplay eller stream. Vi er spændt på at se, hvordan gamere og streamere vil bruge den nye stemmemodulationseffekt og Blizzard HD-lydene til at underholde deres publikum og skabe episke streams.”

 

Multifunktionsknap

Ligesom den almindelige version af Yeti X har World of Warcraft Edition også en oplyst multifunktionsknap, der lader spillerne justere deres stemmeniveau og “opretholde en professionel lydkvalitet, mens de sender live”. Knappen giver præcis kontrol over mikrofonniveau, hovedtelefonvolumen og mikset af mikrofonsignal og lyd fra computeren.

En kondensatormikrofon med fire kapsler lover godt for fokus og klar lyd i fire forskellige opsætninger: Cardioid, Omnidirectional, Bidirectional og Stereo.

Yeti X World of Warcraft Edition er plug-and-play på Windows- og Mac-computere og er også kompatibel med Logitechs G HUB-software.

(Foto: Blue Microphones)

Lovende præsentation

Vi fik en digital præsentation af mikrofonen i sidste uge, og det virkede faktisk ret sejt med alle de forskellige lydeffekter, man kunne lægge på sin stemme.

Det blev understreget, at selv om mikrofonen markedsføres specifikt til World of Warcraft, vil man også kunne udnytte lydeffekterne i andre spil. Og da stemmen frit kan moduleres, er man ikke bundet til lydene fra WoW-universet.

Det er også fedt, at spillere kan dele stemmemodulationer og lydeffekter med hinanden. På den måde håber skaberne, at det tilgængelige online-effektbibliotek vil vokse sig stort og omfattende.

Blue VO!CE-softwaren er kun tilgængelig ved brug af Logitechs gratis G HUB-platform, som lader dig justere mikrofonindstillingerne direkte på skrivebordet.

Pris og tilgængelighed

Blue Microphones’ Yeti X World of Warcraft Edition koster 1.699 kroner og kommer i løbet af oktober.

Mere info: bluemic.com

 

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.