TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Nik Collection 4

Store opdateringer i Nik Collection 4.

forfatter
Publiceret 07/06/2021 - 20:22

Selv om de fleste computere kommer med programmer til redigering og arkivering af fotos, er de grundlæggende simple. Lidt erfarne fotografer støder hurtigt ind i begrænsningerne og ser sig om efter bedre software såsom Adobe Lightroom, Pixelmator eller Capture One.

Læs også Her er de bedste foto-apps Fotografer, der har brug for et kraftigt værktøj, kan komme langt med en iPad og en god foto-app.

Men der findes en samling af programmer, der er mindst lige så nyttig og samtidig mere specialiseret. Nik Collection har eksisteret i mange år, og under franske DxO har softwaren gennemgået store forbedringer. Nu er Nik Collection 4 så ude.

Det ikke kun ét program, men flere. Det mest berømte er måske Silver Efex, som er et rent sort-hvid-program. Nu har det fået 39 nye filmvarianter med forskellige grader af toning og korn. Her er ClearView, som fjerner uklarhed i billederne, også implementeret.

Sammen med Viveza har Silver Efex fået en kraftig overhaling af brugerfladen, som ser langt mere moderne ud, og der er tilføjet flere færdiglavede filtre og effekter, som man selvfølgelig kan ændre på, så meget man vil.

Justeringspanelet er flyttet til højre, og med U Point kan fotografen lave justeringer af udvalgte dele af motivet uden at skulle ty til lagmasker.

Nik Collection 4 kan bruges i Photoshop eller Lightroom, som vi er vant til. Men nu kan man også bruge Meta Presets, som integrerer Nik Collection og Photoshop endnu mere, hvor man bl.a. får adgang til ti Meta Presets i Photoshop.

En ny copy/paste-funktion gør det muligt at kopiere den samme justering til flere billeder.

Nik Collection 4 kan downloades til Windows eller macOS og koster 99,99 euro indtil den 30. juni, hvor prisen stiger til 149 euro. For dem, der har softwaren i en ældre version, er prisen for opgraderingen 59,99 euro og 79 euro efter den 30. juni.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend