Search
Generic filters

Sex Education vender “snart” tilbage

Netflix har netop givet grønt lys for 3. sæson af Sex Education.

Den populære teenage-serie Sex Education om britiske unges problematiske følelsesliv får nu en 3. sæson.

Livet for afgangseleverne på Moordale-gymnasiet i en mellemstor engelsk by byder afgjort på udfordringer. Grundlæggende tror alle, at alle andre har sex hele tiden, og forventningerne og præstationspresset er mildt sagt presserende – og nærmer sig eksploderende.

2. sæson havde premiere så sent som den 17. januar i år, og nu har Netflix altså annonceret en 3. sæson. Ikke helt uventet, da serien var en af de mest populære på streaming-tjenesten sidste år.

Hvad har Maeve (Emma Mackey) og Otis (Asa Butterfield) mon i vente i den kommende 3. sæson af Sex Education? (Foto: Netflix)

Ud over at størstedelen af hovedrolleindehaverne vender tilbage, ved vi desværre ikke noget om handling eller premieredato endnu. Stay tuned!

Læs vores anmeldelse af sæson 1 her.

Otis (Asa Butterfield) klar til en festlig aften! (Foto: Netflix)
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Nyt Omen-tilbehør med Warp Wireless-teknologi.
  Efter at Bose måtte trække de første Sleepbuds tilbage på grund af problemer med batterierne, er der nye hørepropper på vej.
  Halo styrer dit B&O-anlæg med Bluetooth eller Wi-Fi.
  Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.
  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.
  Lyden i KEF LS50 Meta og LS50 Wireless II skal være væsentlig forbedret med ny teknologi.
  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.