Sex Education vender “snart” tilbage

Netflix har netop givet grønt lys for 3. sæson af Sex Education.
forfatter

Den populære teenage-serie Sex Education om britiske unges problematiske følelsesliv får nu en 3. sæson.

Livet for afgangseleverne på Moordale-gymnasiet i en mellemstor engelsk by byder afgjort på udfordringer. Grundlæggende tror alle, at alle andre har sex hele tiden, og forventningerne og præstationspresset er mildt sagt presserende – og nærmer sig eksploderende.

2. sæson havde premiere så sent som den 17. januar i år, og nu har Netflix altså annonceret en 3. sæson. Ikke helt uventet, da serien var en af de mest populære på streaming-tjenesten sidste år.

Hvad har Maeve (Emma Mackey) og Otis (Asa Butterfield) mon i vente i den kommende 3. sæson af Sex Education? (Foto: Netflix)

Ud over at størstedelen af hovedrolleindehaverne vender tilbage, ved vi desværre ikke noget om handling eller premieredato endnu. Stay tuned!

Læs vores anmeldelse af sæson 1 her.

Otis (Asa Butterfield) klar til en festlig aften! (Foto: Netflix)

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.
Annonce
Annonce

Læs også