Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Se traileren til Stranger Things, 4. sæson, del II

Netflix har udsendt en teaser til afslutningen af 4. sæson af Stranger Things.

Skrevet af / 11/06/2022 - 19:19
Se traileren til Stranger Things, 4. sæson, del II

For få uger siden kom den stærke 4. sæson af kultserien Stranger Things. Sæsonen er opdelt i to dele, og del II kommer på Netflix den 1. juli.

Læs også Er den forvoksede 4. sæson god? Få serier har vist en vildere udviklingskurve end Stranger Things – til glæde for de fleste, men sikkert også til forargelse for nogle.

Allerede nu kan du se den første teaser-trailer:

I 4. sæson befinder vi os i 1986, og vennegruppen er blevet betragtelig udvidet siden 1. sæson – og nu også fysisk adskilt efter de dramatiske begivenheder, der kulminerede i 3. sæson. Joyce (Winona Ryder) har taget sine sønner samt Eleven og er flyttet til det solrige Californien for at få en frisk start. Men nissen flytter med, som man siger …

På tidslinjen er det kun seks måneder siden afslutningen på 3. sæson og den dramatiske kamp i shoppingcenteret Starcourt, omend det er tydeligt, at skuespillerne er næsten tre år ældre. Vennegruppen er få dage fra det længe ventede spring break, men high school-livets ubekymrede tilværelse er ikke så ukompliceret for den komplicerede Eleven – eller Jane, som hun nu hedder.

Eleven bliver mobbet, chikaneret og frosset ud, men i alle de breve, hun har skrevet til sin kæreste, Mike, og sendt af sted til Hawkins, romantiserer hun det “glamourøse” liv i Californien. Da de genforenes, brister boblen.

Stranger Things sesong 4 25 Stranger Things sesong 4 24 Stranger Things sesong 4 23 Stranger Things sesong 4 22 Stranger Things sesong 4 21 Stranger Things sesong 4 20 Stranger Things sesong 4 19 Stranger Things sesong 4 18 Stranger Things sesong 4 17 Stranger Things sesong 4 16 Stranger Things sesong 4 15 Stranger Things sesong 4 14 Stranger Things sesong 4 13 Stranger Things sesong 4 12 Stranger Things sesong 4 11 Stranger Things sesong 4 10 Stranger Things sesong 4 13 Stranger Things sesong 4 18
<
>
Stranger Things, sesong 4 (Foto: Netflix)

Om tre uger får vi at se, hvordan det ender!

Læs også Alle de nye streaming-titler i juni Her er de film og serier, du kan streame i juni. Deriblandt ikke mindst 2. sæson af Only Murders in the Building.
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hysterisk ny trailer!

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top