Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Se ny 1923-trailer

SkyShowtime offentliggør i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!

Skrevet af / 29/11/2022 - 11:40
Se ny 1923-trailer

En af de tv-serier, der har fået en stadig større tilslutning i de senere år, er det moderne westerndrama Yellowstone med Kevin Costner i hovedrollen.

Yellowstone udspiller sig i dagens Montana og centrerer sig omkring den magtfulde Dutton-families kvægdynasti og alle dens intriger, konflikter og åbenlyse, utilslørede magtbegær. Over fire sæsoner har vi fulgt strabadserne med at bevare gården og levestandarden – med alle tænkelige midler. Sæson 5 havde premiere for 15 dage siden.

Læs også Det er valgår i Montana I femte sæson af Taylor Sheridans succesfulde serie kommer hele magten i Montana på Dutton-dynastiets hænder.

I prequel-serien 1883, som havde premiere i januar i år, serverede serieskaber Taylor Sheridan os den fascinerende forhistorie om Dutton-familien og deres strabadserende rejse mod at etablere sig i Montanas vildmark i nybyggertiden. Definitivt en af de bedste serier, du kan streame lige nu!

Den 15. februar i år annoncerede Paramount så, at de havde bestilt flere episoder af 1883. Men hvad betød egentlig det?

Læs også Det herlige, smukke, brutale Vilde Vesten Prequel-serie til Yellowstone overgår sin moderserie.

For i marts udtalte Taylor Sheridan følgende til Deadline:

We wanted to make a 10-hour movie that ended, and that’s what we did. For me, as a storyteller it feels close ended. I’m going to peek through the window of a different era and see what I see then.

Allerede i december (oprindelig annonceret til januar) kommer Taylor Sheridan med endnu en prequel-serie til Yellowstone. Nu er den første trailer her.

 

I den kommende Yellowstone-prequel, 1923, følger vi en ny generation af Dutton-familien under den store depression og forbudstiden i USA.

Altså ikke med de samme karakterer som vi lærte at kende i 1883 – men fortsat med Kevin Costners forfædre i Dutton-familien som centrum for begivenhederne.

With the brilliant mind and gifted storytelling of Taylor Sheridan, we have created an entirely new world to explore with 1883 while expanding Yellowstone, and with 1923 we will open up a new chapter in this rapidly growing universe.

– Chris McCarthy, MTV Entertainment Studios president/CEO

1923_1 (1) 1923_1 (2) 1923_1 (7) 1923_1 (3)
<
>
1923, sæson 1 (Foto: SkyShowtime)

I hovedrollerne i 1923 får vi ingen ringere end legendariske Helen Mirren og Harrison Ford!

Det nye kapitel om Dutton-klanen centreres omkring patriarken Jacob Dutton (Ford), og hans standhaftige kone Cara (Mirren); i deres forsøg på at styre familien gennem en hård og vanskelig periode i amerikansk historie.

Jacob er bror til James Dutton, som var en af hovedkaraktererne i 1883; han spilles af Tim McGraw.

1923, sæson 1. (Foto: SkyShowtime)

I andre ledende roller vil vi se Darren Mann, Michelle Randolph, James Badge Dale, Marley Shelton, Brian Geraghty, Aminah Nieves og Jerome Flynn.

Traditionen tro figurerer multitalentet og arbejdsnarkomanen Taylor Sheridan som både serieskaber, manusforfatter og medinstruktør! Der er planlagt to sæsoner af serien, hver på 8 episoder.

1923, sæson 1. (Foto: SkyShowtime)

1923 har længe haft en fastsat premieredato (på Paramount+) den 18. december i USA, mens serien skulle frigives på SkyShowtime i Norden en gang i løbet af januar. Nu er dette ændret.

SkyShowtime annoncerer i dag, at 1923 får premiere allerede den 19. december i Norden! Det vil sige, med forbehold for tidsforskellen, samtidig med USA-premieren.

1923, sæson 1. (Foto: SkyShowtime)
Læs også Mere streaming-indhold! Den nyeste streamingtjeneste træder i karakter - og lover mere, og bedre, indhold.

Kan du ikke få nok af Taylor Sheridans skarpe pen? Fortvivl ikke, for allerede nu kan du se Sylvester Stallone (!) i krimi-komedien Tulsa King.

Læs også Stallone gør underholdende comeback Sly Stallone gør et mere end anstændigt comeback som seriøs skuespiller i en blandet fornøjelse af en mafiakomedie.

Stallone spiller New York-mafiabossen Dwight ‘The General’ Manfredi, som løslades fra fængslet efter 25 år og bliver sendt direkte i eksil af sin chef for at etablere forretningen i Tulsa i Oklahoma. Dwight opbygger langsomt en bande af meget atypiske karakterer, som hjælper ham med at stable et nyt kriminelt imperium på benene.

 

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

2 kommentarer til “Se ny 1923-trailer”

 1. Dennis Nielsen

  Hej Tor
  Jeg venter spændt på 1923, men i modsætning til hvad du skriver, lader det til at premieren er udskudt – ikke fremskyndet. Så vidt jeg kan se, er den endnu ikke udgivet på Skyshowtime, hvilket flere andre sites har opdaget! 😉 Har du noget nyt om premieren til os, det elsker Yellowstone-universet? Om end jeg må sige at “hovedserien” Yellowstone er blevet mere og mere urealistisk med hver sæson – figurerne bliver stadig mere karikerede og begivenhederne mere overdrevne og fortænkte (hvor mange uopdagede lig ligger der efterhånden neden for den der vigeplads ved den øde landevej, hvor de dumper alle dem, de myrder??). Familien Dutton kan åbenbart ikke indgå i nogen som helst forretningsrelation med nogen, uden at det ender i en ildkamp! Men 1883 var fed, og det regner jeg også med, at 1923 bliver, så jeg håber du kan finde ud af, hvornår den udkommer. På forhånd tak! 😊

 2. Tor Aavatsmark

  Hei, Dennis 🙂

  Det passer at SkyShowtime (Norden) annonserte at de hadde fremskyndet “1923”-premieren til den 19. desember (opprinnelig premiere var medio januar).

  Men så kom 19. desember, og L&B mottok ingen screeners, samtidig som SkyShowtime-abonnentene forgjeves søkte etter “1923” på streamingtjenesten.

  PS! Vi nevnte endringen på premieredatoen i denne nyheten:
  https://www.lydogbillede.dk/nyheter/film/julepause-for-yellowstone/

  Siste nytt fra SkShowtime er (hold-deg-fast): “Premieren kommer en gang tidlig neste år”! Vi har dog mottatt releaseliste fra SkyShowtime for januar måned – og der er “1923” IKKE med… 🙁

  Godt Nytt År!

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar til endnu en runde?

Et godt grin forlænger livet!

Kongen brøler igen!

De kriminelles hærgen fortsætter i Kingstown

Harry Potter-lydbøgerne får Dolby Atmos

Se den nye trailer fra Holocaust-helvedet

Hysterisk ny trailer!

Scroll to Top