Nyhed

Ny No Time to Die-trailer

Den 12. november kan du se den 25. James Bond-film, No Time to Die, i biografen.
forfatter

På grund af den igangværende corona-pandemi har den 25. film om agent 007, No Time to Die, fået udsat sin biografpremiere flere gange.

Den sidste James Bond-film med Daniel Craig i hovedrollen skulle oprindelig have haft europæisk premiere den 2. april. Med et budget på 250 millioner dollars (!) var filmselskabet ikke villig til at gamble med svigtende publikumstal som følge af lukkede biografer.

 

Men nu ser det ud til, at premieredatoen den 12. november er mejslet i sten. I denne uge blev der skruet op for markedsføringen, og trailer nummer to blev lanceret.

I Craigs svanesang som den verdensvante 00-agent har Bond forladt aktiv tjeneste og nyder et fredeligt liv på Jamaica. Hans pensionisttilværelse bliver dog kort, idet hans gamle ven Felix Leiter (Jeffrey “Westworld” Wright) fra CIA dukker op og beder om hjælp.

Missionen, der går ud på at redde en kidnappet videnskabsmand, viser sig at være langt mere farlig og bedragerisk end forventet og leder 007 på sporet af en mystisk skurk (Rami Malek) bevæbnet med farlig ny teknologi.

Ana de Armas får sin Bond-filmdebut med No Time to Die. (Foto: Warner Bros.)

Filmens “Bond-babes” er denne gang franske Léa Seydoux (som gentager sin rolle fra Spectre) og cubanske Ana de Armas (Blade Runner 2049).

Traditionen tro farer 007 kloden rundt, og No Time to Die er indspillet i London, Italien og Norge samt på Jamaica og Færøerne.

Daniel Craig takker af som 007 efter No Time to Die. (Foto: Warner Bros.)

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.