TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022
Nyhed

Ny No Time to Die-trailer

Den 12. november kan du se den 25. James Bond-film, No Time to Die, i biografen.

forfatter
Publiceret 05/09/2020 - 19:29

På grund af den igangværende corona-pandemi har den 25. film om agent 007, No Time to Die, fået udsat sin biografpremiere flere gange.

Den sidste James Bond-film med Daniel Craig i hovedrollen skulle oprindelig have haft europæisk premiere den 2. april. Med et budget på 250 millioner dollars (!) var filmselskabet ikke villig til at gamble med svigtende publikumstal som følge af lukkede biografer.

 

Men nu ser det ud til, at premieredatoen den 12. november er mejslet i sten. I denne uge blev der skruet op for markedsføringen, og trailer nummer to blev lanceret.

I Craigs svanesang som den verdensvante 00-agent har Bond forladt aktiv tjeneste og nyder et fredeligt liv på Jamaica. Hans pensionisttilværelse bliver dog kort, idet hans gamle ven Felix Leiter (Jeffrey “Westworld” Wright) fra CIA dukker op og beder om hjælp.

Missionen, der går ud på at redde en kidnappet videnskabsmand, viser sig at være langt mere farlig og bedragerisk end forventet og leder 007 på sporet af en mystisk skurk (Rami Malek) bevæbnet med farlig ny teknologi.

Ana de Armas får sin Bond-filmdebut med No Time to Die. (Foto: Warner Bros.)

Filmens “Bond-babes” er denne gang franske Léa Seydoux (som gentager sin rolle fra Spectre) og cubanske Ana de Armas (Blade Runner 2049).

Traditionen tro farer 007 kloden rundt, og No Time to Die er indspillet i London, Italien og Norge samt på Jamaica og Færøerne.

Daniel Craig takker af som 007 efter No Time to Die. (Foto: Warner Bros.)

Annonce
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv en kommentar

Svensk krimi fra Disney Disney har skabt en serie ud fra den svenske krimisucces 'At koge bjørn'.
Fungerer Willow-magien i 2022? Disney forsøger at puste nyt liv i klassikeren fra 1980'erne.
Kommer allerede i december! SkyShowtime offentliggør i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!
Stallone gør underholdende comeback Sly Stallone gør et mere end anstændigt comeback som seriøs skuespiller i en blandet fornøjelse af en mafiakomedie.
Ny dansk Netflix-serie får premiere 5. januar 2023 Serien er på seks afsnit, og blandt de medvirkende er Zlatko Buric, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.
Stærkeste sæson hidtil! Med tredje runde af det socialrealistiske komediedrama Pørni, leverer Steenstrup sin stærkeste sæson.
Følg Lyd & Billede