Search
Generic filters

Ny No Time to Die-trailer

Den 12. november kan du se den 25. James Bond-film, No Time to Die, i biografen.

På grund af den igangværende corona-pandemi har den 25. film om agent 007, No Time to Die, fået udsat sin biografpremiere flere gange.

Den sidste James Bond-film med Daniel Craig i hovedrollen skulle oprindelig have haft europæisk premiere den 2. april. Med et budget på 250 millioner dollars (!) var filmselskabet ikke villig til at gamble med svigtende publikumstal som følge af lukkede biografer.

 

Men nu ser det ud til, at premieredatoen den 12. november er mejslet i sten. I denne uge blev der skruet op for markedsføringen, og trailer nummer to blev lanceret.

I Craigs svanesang som den verdensvante 00-agent har Bond forladt aktiv tjeneste og nyder et fredeligt liv på Jamaica. Hans pensionisttilværelse bliver dog kort, idet hans gamle ven Felix Leiter (Jeffrey “Westworld” Wright) fra CIA dukker op og beder om hjælp.

Missionen, der går ud på at redde en kidnappet videnskabsmand, viser sig at være langt mere farlig og bedragerisk end forventet og leder 007 på sporet af en mystisk skurk (Rami Malek) bevæbnet med farlig ny teknologi.

Ana de Armas får sin Bond-filmdebut med No Time to Die. (Foto: Warner Bros.)

Filmens “Bond-babes” er denne gang franske Léa Seydoux (som gentager sin rolle fra Spectre) og cubanske Ana de Armas (Blade Runner 2049).

Traditionen tro farer 007 kloden rundt, og No Time to Die er indspillet i London, Italien og Norge samt på Jamaica og Færøerne.

Daniel Craig takker af som 007 efter No Time to Die. (Foto: Warner Bros.)
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  SteelSeries Arctis 9 er et trådløst headset med surround-lyd, der duer til både PC og PlayStation.
  GoPro Hero9 Black har 5K-video og endnu bedre videostabilisering – og har endelig fået selfie-skærm.
  Et nærmere kig på den nye Xbox, både udenpå og indeni.
  Den 30. oktober er der premiere på 2. sæson af The Mandalorian på Disney+.
  Og priserne bliver relativt behagelige.
  Vidvinkelzoom og lysstærk 50 mm til Nikon Z.
  En mere kompakt og billigere model af Sony Xperia 1 II. Men med næsten alle de samme specifikationer.
  Nu kan det også måle iltniveauet i dit blod.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.