Search
Generic filters

Nu kommer Game of Thrones sæson 6

Se de friske billeder og videoer, før sæson 6 brager løs i nat!

Natten til mandag, nærmere bestemt kl. 03:00, er det bare at bænke sig foran tv-skærmen igen, hvor sæson 6 af “Game of Thrones” brager løs på HBO Nordic.

Her ser du den sidste trailer for årets sæson:

25. april har den længe ventede sæson premiere. Og, det store spørgsmål er, hvad der skete med Jon Snow (Kit Harrington) efter at han fik fjorten sværd drevet ind i maveregionen i slutningen af forrige sæson.(Foto: Produsenten)

Stark-familiens næstyngste søn, Bran Stark (Isaac H. Wright) vender åbenbart tilbage i den kommende sæson. Efter at han blev kidnappet i fjerde sæson, har vi ikke set skyggen af ham. Han er synsk, og han får æren af at afslutte teaseren med: “They have no idea what’s going to happen”.

(Foto: Produsenten)
Den fortabte søn, Bran Stark (Isaac Hempstead-Wright), vender tilbage (Foto: HBO)

Stemmen i begyndelsen af den første teasertrailer tilhører ingen ringere end veteranen Max von Sydow, som i denne sæson spiller Bloodraven.

For øvrigt får vi et gensyn med en række brutale mord i teaseren, blandt andet halshugningen af Brans far, Ned Stark (Sean Bean), det brutale drab på Catelyn Stark, Olly idet han tager livet (?) af Jon Snow, Joffrey, som lider giftdøden, og Rob Starks sidste time. I tillæg får vi et glimt af Arya Stark idet hun blindes.

Brans udsagn har dobbelt betydning: I den kommende sæson skal vi muligvis bevidne den store genoprejsningen for Stark-familien (måske anført af Jon Snow?), samt det faktum, at seerne denne gang overhovedet ikke kender handlingen, da serien fra nu af er foran udgivelsen af bøger “A Song of Ice and Fire”af George R.R. Martin.

Nyt i år er det også, at vi ikke kommer til at anmelde sæsongen. Hvorfor? Simpelt hen fordi HBO har bestemt, at de ikke udsender anmeldereksemplarer til pressen noget sted i verden, fordi de vil holde på handlingen hemmelig (bl.a. hvorvidt Jon Snow er død), og også fordi de frygter piratkopier. Så denne gangen er det ikke kun Jon Snow, som intet ved…

(Foto: HBO)

GOT601_081715_HS_DSC_2346 GOT601_072415_HS_DSC_8423 GOT601_071715_HS_DSC_7398 GOT_MP_100615_4908 GOT_MP_100615_4902 (1) GOT_MP_100515_EP601-4842 GOT_MP_092415_ GOT601_081715_HS_DSC_2346 (1) GOT601_081715_HS__DSC6998 GOT_MP_092415_EP601-3563-1024x681
<
>
Foto: HBO

 

(Foto: HBO)

 

(Foto: Produsenten)

(Foto: HBO)

 

 

(Foto: Produsenten)

 (Foto: HBO)

 

 

(Foto: HBO)

(Foto: HBO)

 

 

 

 

 

(Foto: Produsenten)

(Foto: HBO)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs “alt” om Game of Thrones her!

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  I dag kom traileren til den første norske originalfilm fra Netflix: Kadaver.
  Med Netatmo Smart Video-dørklokke kan du se, hvem der ringer på, og tale med dem hvor som helst fra.
  Kompakt high-end med kræfter nok.
  Endnu en svensk originalserie på vej fra streaming-giganten.
  SteelSeries Arctis 9 er et trådløst headset med surround-lyd, der duer til både PC og PlayStation.
  GoPro Hero9 Black har 5K-video og endnu bedre videostabilisering – og har endelig fået selfie-skærm.
  Et nærmere kig på den nye Xbox, både udenpå og indeni.
  Den 30. oktober er der premiere på 2. sæson af The Mandalorian på Disney+.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

  Nu kan du downloade Disney+

  Disneys nye streaming-tjeneste er omsider tilgængelig til
  download på en række forskellige platforme. Her finder du den!   
  Læs mere >>
  close-link