TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Nu kommer Game of Thrones sæson 6

Se de friske billeder og videoer, før sæson 6 brager løs i nat!

forfatter
Publiceret 24/04/2016 - 19:03

Natten til mandag, nærmere bestemt kl. 03:00, er det bare at bænke sig foran tv-skærmen igen, hvor sæson 6 af “Game of Thrones” brager løs på HBO Nordic.

Her ser du den sidste trailer for årets sæson:

25. april har den længe ventede sæson premiere. Og, det store spørgsmål er, hvad der skete med Jon Snow (Kit Harrington) efter at han fik fjorten sværd drevet ind i maveregionen i slutningen af forrige sæson.(Foto: Produsenten)

Stark-familiens næstyngste søn, Bran Stark (Isaac H. Wright) vender åbenbart tilbage i den kommende sæson. Efter at han blev kidnappet i fjerde sæson, har vi ikke set skyggen af ham. Han er synsk, og han får æren af at afslutte teaseren med: “They have no idea what’s going to happen”.

(Foto: Produsenten)
Den fortabte søn, Bran Stark (Isaac Hempstead-Wright), vender tilbage (Foto: HBO)

Stemmen i begyndelsen af den første teasertrailer tilhører ingen ringere end veteranen Max von Sydow, som i denne sæson spiller Bloodraven.

For øvrigt får vi et gensyn med en række brutale mord i teaseren, blandt andet halshugningen af Brans far, Ned Stark (Sean Bean), det brutale drab på Catelyn Stark, Olly idet han tager livet (?) af Jon Snow, Joffrey, som lider giftdøden, og Rob Starks sidste time. I tillæg får vi et glimt af Arya Stark idet hun blindes.

Brans udsagn har dobbelt betydning: I den kommende sæson skal vi muligvis bevidne den store genoprejsningen for Stark-familien (måske anført af Jon Snow?), samt det faktum, at seerne denne gang overhovedet ikke kender handlingen, da serien fra nu af er foran udgivelsen af bøger “A Song of Ice and Fire”af George R.R. Martin.

Nyt i år er det også, at vi ikke kommer til at anmelde sæsongen. Hvorfor? Simpelt hen fordi HBO har bestemt, at de ikke udsender anmeldereksemplarer til pressen noget sted i verden, fordi de vil holde på handlingen hemmelig (bl.a. hvorvidt Jon Snow er død), og også fordi de frygter piratkopier. Så denne gangen er det ikke kun Jon Snow, som intet ved…

(Foto: HBO)

GOT601_081715_HS_DSC_2346 GOT601_072415_HS_DSC_8423 GOT601_071715_HS_DSC_7398 GOT_MP_100615_4908 GOT_MP_100615_4902 (1) GOT_MP_100515_EP601-4842 GOT_MP_092415_ GOT601_081715_HS_DSC_2346 (1) GOT601_081715_HS__DSC6998 GOT_MP_092415_EP601-3563-1024x681
<
>
Foto: HBO

 

(Foto: HBO)

 

(Foto: Produsenten)

(Foto: HBO)

 

 

(Foto: Produsenten)

 (Foto: HBO)

 

 

(Foto: HBO)

(Foto: HBO)

 

 

 

 

 

(Foto: Produsenten)

(Foto: HBO)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs “alt” om Game of Thrones her!

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Vinder hun kronprinsens hjerte? Netflix frigiver trailer til premiereklar norsk spillefilm.
Dramaet der greb hele verden! En højdramatisk historie fra virkelighedens verden – men Howard får aldrig hævet temperaturen til kogepunktet.
Gosling vs. Evans! Russo-brødrene giver deres bud på en hæsblæsende spionfilm, men glemmer det menneskelige aspekt.
Se trailer for ny Star Wars-serie på Disney+ Der er en ny Star Wars-serie på vej fra Disney+. Se den første fulde trailer her.
Nu kan du streame Game of Thrones i 4K-kvalitet Skarpere 4K-versioner af Game of Thrones 1.-8. sæson er nu klar på HBO Max. Det var på tide!
Schweizisk splatterfilm tester ny crowdfunding-model Mad Heidi er finansieret af fans, der får del i overskuddet, hvis filmen bliver en succes.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend