TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Nu er Samsung TV Plus tilgængelig i Danmark

Samsungs nye TV-tjeneste tilbyder direktesendte TV-kanaler helt gratis.

Samsung er kendt som en af verdens største TV-producenter, og nu lancerer de også deres egen streaming-tjeneste. Samsung TV Plus har allerede eksisteret i nogle år på enkelte markeder, men det er først nu, den rulles helt ud, også i Norden. Der er tale om en såkaldt OTT-TV-tjeneste (over the top), som giver adgang til TV-kanaler via internettet.

Samsungs 2021 TV-modeller klar til butikkerne – her er priserne Her er, hvad vi ved om Samsungs nye 2021-modeller.

Hvilken slags indhold?

Vi har netop tjekket den nye tjeneste ud, og ved første øjekast minder Samsung TV Plus ikke om en typisk “on-demand” streaming-tjeneste, som vi kender det fra f.eks. Netflix og Disney+. Den ligner snarere en traditionel TV-pakke bestående af kanaler med en lineær sendeplan. I skrivende stund er ca. 20 kanaler tilgængelige med forskellige typer indhold såsom nyheder, underholdning og sport.

Vi kan nok godt regne med, at tjenesten vil blive udvidet med flere kanaler (og måske mere lokalt, nordisk indhold?) over tid. Men som det ser ud lige nu, må man forholde sig til sendeplanen for de forskellige kanaler – man kan ikke se, præcis hvad man vil, når man vil.

st2 st3 st4 st5 st7 st8
<
>
Samsung TV Plus tilbyder lineære TV-kanaler som Bloomberg TV, Euronews, AFV Family og en række underholdningskanaler fra Rakuten med direktesendte film og serier. (Foto: Audun Hage)

Pris og tilgængelighed

Samsung TV Plus er helt gratis og kræver ikke noget abonnement eller brug af kreditkort. Samsung siger, at tjenesten vil være tilgængelig på deres smart-TV-modeller fra 2017 og frem. Hvis du har sådan et TV, burde du nu kunne se Samsung TV Plus-logoet i indholdsmenuen eller tilgængeligt i APPS-download. Tjenesten vil også være tilgængelig til Samsungs Galaxy-smartphones.

LB+ TILBUD: Få fuld adgang til L&B + i 1 uge for kun 14,-
Læs alle artikler, få adgang til vår købeguide med over 5000 tests, sidste nyhedsbrev og mye mer.

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.