Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Kevin Costner forlader Yellowstone – skyder nu ny western!

Kevin Costner er for tiden i konflikt med Paramount/Taylor Sheridan om Yellowstones fremtid - nu optager han sin egen western. Og så skal han desuden skilles.

Skrevet af / 03/05/2023 - 07:00
Kevin Costner forlader Yellowstone – skyder nu ny western!

Som vi skrev i sidste uge, er der åben krig i Yellowstone-lejren.

Der har været et fastlåst produktionsstop af den megapopulære serie siden november i fjor, da Paramount i slutningen af året (højst overraskende!) annoncerede, at sæson 5 ville blive splittet op i to dele, hvor udsendelsesstart for 2. del ville blive engang i sommeren 2023. 

Læs også Kevin Costner forlader Yellowstone To store egoer er oppe mod hinanden i Yellowstone - nu er Costner-exit bekræftet.

Baggrunden for konflikten bunder efter sigende i, at showets ubestridte stjerne, Kevin Costner (der har hovedrollen som den kompromisløse kvægbaron John Dutton) mener, at indspilningen af Yellowstone tager for meget tid, således at han ikke får mulighed for egne projekter.

Derudover står to store egoer, Costner og serieskaber Taylor Sheridan, i vejen for at løse den betændte konflikt.

 

Det er nu kommet så vidt, at det er bekræftet (!), at Costner trækker sig permanent fra Yellowstone.

Det eneste uafklarede spørgsmål er i dag, om Paramount/Sheridan formår at overbevise stjernen om at vende tilbage til indspilningen, så man kan færdiggøre de fem sidste afsnit af sæson 5.

Læs også Det er valgår i Montana I femte sæson af Taylor Sheridans succesfulde serie kommer hele magten i Montana på Dutton-dynastiets hænder.

Samtidig annonceres det nu, at Costner allerede er i gang med indspilningen af anden del af sin egen episke westernfilm, Horizon: An American Saga.

Optagelserne er begyndt i St. George, Utah, denne uge.

Horizon foregår i tiden omkring den amerikanske borgerkrig og handler om ekspansionen mod vest.

Sagaen vil bestå af fire dele, der spænder over en 15-årig periode.

Optagelserne af anden del af ‘Horizon’ er i gang. (Foto: Shelley E. Palmer / Facebook)

I Horizon er Costner både instruktør, forfatter og skuespiller. Den stjernespækkede film vil også have Abbey Lee, Michael Rooker, Sienna Miller, Giovanni Ribisi, Sam Worthington, Will Patton og Luke Wilson i bærende roller.

Den 68-årige legende, Costner, har tidligere instrueret to meget seværdige westerns:

Yellowstone - Series - Paramount Kevin Costner - Yellowstone Yellowstone, sesong 5_a (1) Yellowstone, sesong 5_a (3)
<
>
Yellowstone, sæson 5. (Foto: SkyShowtime)

Med indspilningen af Horizon godt i gang kan vi formentlig skyde en hvid pil efter, at 2. del af Yellowstones sæson 5 bliver optaget denne sommer – hvis nogensinde …

Det ligger nu i kortene, at Matthew McConaughey bliver den nye stjerne i Yellowstone-universet – enten i forlængelse af dagens serie, eller i form af en ny spin-off, hvor flere af de nuværende ledende roller følger med videre.

Læs også Klar til Yellowstone Spekulationerne er nu bekræftet - skuespillerikonet fra Texas bliver en del af Yellowstone-universet.

PS! Det er ikke kun i forretningslivet, at Costner for tiden ligger i konflikt. I går aftes blev det offentliggjort, at hans kone gennem 18 år, Christine Costner, har søgt om skilsmisse.

Livet skal ikke være let for en garvet cowboy.

Læs også Her ser du Yellowstone! Serieskaber Taylor Sheridan er blandt de hotteste navne i streamingbranchen for tiden - men hvor (og hvordan) får du set alle hans eminente serier?

Det eksisterer allerede to prequel-serier fra Yellowstone-universet, 1883 (2021) og 1923 (2023), og derudover er to spin-off-serier undervejs:

  • 1883: The Bass Reeves Story (1883-spin-off)
  • 6666 (Yellowstone-spin-off)
Yellowstone, sæson 5. (Foto: SkyShowtime)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid til mere fransk romantik

No more Netflix ...!

Ny trailer fra kostumedrama-verdenen

Traileren er her!

Komedie-legenden vender tilbage til rødderne!

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Scroll to Top