TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Jon Snow får sin egen serie

HBO Max annoncerer endnu en spinoff-serie fra Game of Thrones-universet.

forfatter
Publiceret 20/06/2022 - 12:48

Selvfølgelig måtte der spindes videre på Game of Thrones, den største seriesucces gennem tiderne. GoT, som den også kaldes, er en af de mest populære serier nogensinde målt i antal seere – den sidste episode af sæson 8. var den mest sete episode af en HBO-serie nogensinde.

Læs også Game of Thrones: Ti år I dag er det ti år siden, verdens største TV-serie havde premiere.

Det har længe været kendt, at HBO arbejder på prequel-serierne House of the Dragon og 10.000 Ships, men nu annoncerer HBO Max endnu en spinoff-serie fra det mangfoldige Game of Thrones-univers: En af seriens mest populære figurer, selveste Jon Snow (Kit Harrington) – den halshuggede Ned Starks uægte søn – får sin egen serie.

The Hollywood Reporter meddeler, at Kit Harrington allerede har skrevet under på en kontrakt om at gentage rollen som Jon Snow i den kommende serie.

Game of Thrones sesong 7 8 16950
Kit Harrington som Jon Snow. (Foto: HBO Max)

Serien har endnu ikke fået hverken navn eller premieredato. Det eneste, HBO vil afsløre så tidligt i udviklingsforløbet, er at handlingen finder sted efter 8. sæson af GoT.

For Jon Snow kulminerede 8. sæson med, at han fik at vide, at han var den retmæssige arving til Jerntronen – men den standhaftige enspænder med det stærke moralske kompas tog i stedet ulvehunden med sig og red ind i The Haunted Forest.

Læs også Den komplette TV-serie Visuelt storslået afslutningssæson for alle tiders største TV-serie, men præget af hastværk og noget svigtende helhedsforståelse.

Hvad fremtiden vil bringe for den populære figur, må vi nok vente til 2024 med at få afsløret. Derimod er der kun to måneder tilbage til premieren på House of the Dragon, den 22. august!

Annonce
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv en kommentar

Kommer allerede i december! SkyShowtime offentliggør i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!
Stallone gør underholdende comeback Sly Stallone gør et mere end anstændigt comeback som seriøs skuespiller i en blandet fornøjelse af en mafiakomedie.
Ny dansk Netflix-serie får premiere 5. januar 2023 Serien er på seks afsnit, og blandt de medvirkende er Zlatko Buric, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.
Stærkeste sæson hidtil! Med tredje runde af det socialrealistiske komediedrama Pørni, leverer Steenstrup sin stærkeste sæson.
Norsk trold-folklore! Katastrofefilm med trolde i hovedrollen er en sjælden vare. Det er dog lykkedes Netflix med en overraskende underholdende eventyrfilm.
Grønt lys! HBO Max har netop givet Mike White grønt lys til en tredje sæson af det dekadente rigmandsdrama.
Følg Lyd & Billede