TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Jon Snow får sin egen serie

HBO Max annoncerer endnu en spinoff-serie fra Game of Thrones-universet.

forfatter
Publiceret 20/06/2022 - 12:48

Selvfølgelig måtte der spindes videre på Game of Thrones, den største seriesucces gennem tiderne. GoT, som den også kaldes, er en af de mest populære serier nogensinde målt i antal seere – den sidste episode af sæson 8. var den mest sete episode af en HBO-serie nogensinde.

Læs også Game of Thrones: Ti år I dag er det ti år siden, verdens største TV-serie havde premiere.

Det har længe været kendt, at HBO arbejder på prequel-serierne House of the Dragon og 10.000 Ships, men nu annoncerer HBO Max endnu en spinoff-serie fra det mangfoldige Game of Thrones-univers: En af seriens mest populære figurer, selveste Jon Snow (Kit Harrington) – den halshuggede Ned Starks uægte søn – får sin egen serie.

The Hollywood Reporter meddeler, at Kit Harrington allerede har skrevet under på en kontrakt om at gentage rollen som Jon Snow i den kommende serie.

Game of Thrones sesong 7 8 16950
Kit Harrington som Jon Snow. (Foto: HBO Max)

Serien har endnu ikke fået hverken navn eller premieredato. Det eneste, HBO vil afsløre så tidligt i udviklingsforløbet, er at handlingen finder sted efter 8. sæson af GoT.

For Jon Snow kulminerede 8. sæson med, at han fik at vide, at han var den retmæssige arving til Jerntronen – men den standhaftige enspænder med det stærke moralske kompas tog i stedet ulvehunden med sig og red ind i The Haunted Forest.

Læs også Den komplette TV-serie Visuelt storslået afslutningssæson for alle tiders største TV-serie, men præget af hastværk og noget svigtende helhedsforståelse.

Hvad fremtiden vil bringe for den populære figur, må vi nok vente til 2024 med at få afsløret. Derimod er der kun to måneder tilbage til premieren på House of the Dragon, den 22. august!

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ufuldendt alien-fjolleri Der var en tid, hvor Netflix åbnede tegnebogen – og deres enorme abonnentbase – for enhver håbefuld filmnørd. Den tid er nok forbi.
Mere skøn forvirring fra Westworld Efter en langvarig coronapause er Westworld tilbage på sporet – og i højere grad tilbage til sine rødder.
Nyt Netflix-abonnement med reklamer lige om hjørnet Netflix-topchef begrunder det nye tiltag med, at streaming-giganten taber for mange potentielle brugere på gulvet.
NY Stranger Things 4 II-trailer! Netflix har netop udsendt en ny trailer til det afsluttende kapitel af 4. sæson af Stranger Things.
“You know nothing, Jon Snow!” HBO Max annoncerer endnu en spinoff-serie fra Game of Thrones-universet.
Du kender spillet – nu kommer filmen snart! Filmen baseret på det ikoniske bilspil Gran Turismo får premiere den 11. august 2023.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend