Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Ny Game of Thrones-prequel

Den kommende House of the Dragon er ikke den eneste Game of Thrones prequel-serie, der i øjeblikket er under udvikling af HBO.

Skrevet af / 02/04/2021 - 19:04
Ny Game of Thrones-prequel

Selvfølgelig måtte der spindes videre på Game of Thrones, den største seriesucces gennem tiderne. Det har længe været kendt, at HBO arbejder på prequel-serien House of the Dragon, men streaming-giganten planlægger også en anden GoT-serie: 10.000 Ships.

10.000 Ships foregår ca. tusind år før handlingen i Game of Thrones og fortæller historien om krigerprinsessen Nymeria og de overlevende rhoynarer, der rejste fra Essos til Dorne efter nederlaget mod valyrierne og deres drager i Den Anden Krydderikrig.

Selv om serien ikke lanceres før 2023 – tidligst – giver HBO os nu en forsmag med videoen “Histories & Lore”:

https://youtu.be/GIcdxd0r22I

Videoen er otte minutter lang og giver et kort, men relativt komplet overblik over de vigtigste begivenheder i prinsesse Nymerias liv.

Nymeria tabte Den Anden Krydderikrig, men i stedet for at underkaste sig valyriernes styre førte hun sit folk over Det Smalle Hav og bosatte sig i Dorne, hvor hendes efterkommere regerede i mange generationer. Hun og hendes folk kom til det nye land om bord på 10.000 skibe, som Nymeria derefter lod brænde.

Læs også Den komplette TV-serie Visuelt storslået afslutningssæson for alle tiders største TV-serie, men præget af hastværk og noget svigtende helhedsforståelse.

Mange så rhoynarerne som uvelkomne indtrængende, der burde drives tilbage over havet. Men Lord Mors Martell så muligheder i rhoynarerne – og det rygtedes, at han endda tabte sit hjerte til den smukke prinsesse.

Nymeria udnævnte sin mand til prins af Dorne og erklærede hans herredømme over hele Dorne – hvorpå årtier med krig fulgte, kaldet Nymerias krig.

https://youtu.be/LpppF4C-7k8

 

Selv om teaseren er animeret, bliver den kommende prequel-serie live-action.

Læs også Vi kårer den bedste streaming-tjeneste (for dig) Med lanceringen af Disney+ har streaming-krigen virkelig taget fart, men hvilke af de store streaming-tjenester SKAL du have?
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

And the Oscar goes to ...

Nu er traileren her!

The Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hjem til dig!

Klar på Netflix!

Outer Range sæson 2 nærmer sig

Her er TRON: Ares

Kevin Costner præsenterer "Horizon: En amerikansk saga"

Vandmanden kommer hjem til dig

Har du oplevet dette skærmbillede? Så er du ikke alene

Røverdatter i serieformat

0
Scroll to Top