Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Første svenske serie fra Paramount+

Nykomlingen blandt streaming-tjenester, Paramount+, lancerer snart lokalt nordisk indhold.

Skrevet af / 26/06/2021 - 21:43
Første svenske serie fra Paramount+

Med efterårets lancering af Disney+ er kampen om streaming-publikums gunst for alvor spidset til. Det er ikke mere end tre måneder siden, den nyeste tjeneste, Paramount+, blev lanceret i hele Norden (omend den har været tilgængelig i Danmark i længere tid).

Læs også “Ny” streaming-tjeneste lanceres i dag Den nye, internationale streaming-tjeneste Paramount+ ankommer til Norden i dag.

Med den nordiske lancering fik abonnenterne adgang til mere end 6.000 film- og serie-episoder fra Paramount Pictures, Showtime, Comedy Central, MTV og Nickelodeon. Paramount+ er nu det eksklusive hjem for alle kommende Showtime-produktioner, bl.a. First Ladies med Viola Davis i hovedrollen som Michelle Obama.

Tom Cruise, her fra Prædikestolen i Norge, i Mission: Impossible – Fallout. (Foto: Paramount)

Paramount+ vil også være hjemsted for nogle af verdens største filmserier såsom Mission Impossible, Indiana Jones og Godfather-trilogien, samt eksklusive streaming-premierer på film som Light of My Life, Tesla, Capone, Survive the Night, Wild Rose og Escape from Pretoria.

Læs også “Arya Stark” slippes ud i civilisationen Den nye streaming-tjeneste Paramount+ lanceres med Maisie Williams som rapkæftet eremit, der brat lukkes ud i livet. Morsomt, men noget uforløst.

Det eneste lokalt producerede indhold, tjenesten havde at tilbyde på lanceringstidspunktet, var den danske børneserie Hunden Ib. Men nu kommer den første svenske serie snart: Sci-fi-serien The Dark Labs får premiere allerede den 20. august.

 

Den kommende antologiserie udforsker menneskers forhold til teknologi og består af otte kortfilm, der alle har sci-fi-elementer, men er også inspireret af andre genrer såsom drama, action og komedie.

The Dark Labs er en filosofisk serie, der udforsker temaer som kunstig intelligens, teleportering og potentielle fremtidige sanktioner over for kriminelle. Hver episode er mellem 5 og 15 minutter lang, forventes at byde på overraskende twists og er inspireret af serier som Black Mirror og Love, Death og Robots. Serien er indspillet i Sverige, på Island og i filmbyen Los Angeles.

Hovedrollerne indtages af Ida Engvoll (fra den herlige Kærlighed og anarki), Arvin Kananian, Agnes Lindström Bolmgren, Christoffer Nordenrot, Disa Östrand, Jimmy Lindström, Darri Ingolfsson, Evan Holtzman (Westworld) og Magnus Sundberg.

The Dark Labs, 1. sæson. (Foto: Paramount+)

Bag The Dark Labs står serieskaber, manuskriptforfatter og instruktør Karl Thyselius og Thobias Hoffmén, der har skrevet, instrueret og produceret tre af episoderne.

Karolina Stallwood fra ViacomCBS Nordics siger:

The Dark Labs er et unikt og visuelt betagende lokalt projekt, og vi er glade for at kunne bringe historierne til live som en Paramount+ Original sammen med den dynamiske kreative duo bag serien. Vi er altid glade for at støtte og være en del af spændende produktioner fra vores eget marked.”

Læs også Vi kårer den bedste streaming-tjeneste (for dig) Med lanceringen af Disney+ har streaming-krigen virkelig taget fart, men hvilke af de store streaming-tjenester SKAL du have?

Karl Thyselius følger op:

“Det er en drøm, der er gået i opfyldelse, at se dette passionerede projekt gå fra et onemanshow til at få Thobias med om bord, for så at se det blive samlet op af Paramount+. Det er fantastisk, at de har givet os fuldkommen kreativ frihed, og jeg kan ikke vente med at få serien ud og leve blandt publikum.”

The Dark Labs, 1. sæson. (Foto: Paramount+)

Andre kommende Paramount+ Originals og eksklusive serier, der får premiere på Paramount+ i Norden, er:

  • The Man Who Fell to Earth med Chiwetel Ejiofor i hovedrollen (12 Years a Slave og The Old Guard), baseret på Walter Tevis’ roman af samme navn og den ikoniske kultklassiker med David Bowie. Serien følger en fremmed, der kommer til Jorden ved et vendepunkt i menneskehedens udvikling, og som bliver nødt til at konfrontere sin egen fortid for at afgøre vores fremtid.
  • Mayor of Kingstown, skabt af den Oscar-nominerede serieskaber Taylor Sheridan, der ser nærmere på det amerikanske fængselssystem.
  • Lioness, også fra serieskaber Taylor Sheridan.
  • The Offer, en miniserie om indspilningen af The Godfather – en af de mest legendariske film i Paramounts historie.
  • Guilty Party, serie med Kate Beckinsale i hovedrollen.
  • The Harper House.
  • Y: 1883, en prequel-serie til Yellowstone.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

Fuld MAX?

Se ny trailer!

Premiere i dag!

Følelserne er tilbage!

Netflix slår til!

Premiere i dag!

And the Oscar goes to ...

0
Lyd & Billede
Scroll to Top