Nyhed

Epson EF-11 og EF-12 laserprojektorer

Laser giver kraftigt lys i op til 150 tommers størrelse.
forfatter

To Epson HD-projektorer bruger laser for at levere nok lys til, at man kan bruge dem udendørs. Epson EF-11 og EF-12 kan give et op til 150 tommer stort billede, og EF-12 har en indbygget Yamaha-højttaler med stereolyd.

Laserprojektorerne er så små, at de let kan flyttes rundt, og passer lige så godt til kontoret som derhjemme eller udendørs, mener Epson.

Den 18 cm brede EF-11 er den mindste af de to, for EF-12 (billedet nedenfor) har Yamaha-højttaler på toppen, der også fungerer som en Bluetooth-højttaler, man kan streame lyden til.

 

Med indbygget Miracast kan man også streame video fra sin mobil eller tablet til EF-11.

Epson EF-12 har indbygget Chromecast samt Google Assistant, og den understøtter Android TV, der giver adgang til film og spil på bl.a. Google Play og YouTube.

Laserlampen holder i op til ti år, hvis projektoren bruges i gennemsnit fem timer om dagen, og kan levere en lysstyrke på op til 1000 lumen.

De to projektorer er tilgængelige nu. EF-11 til 6.495 kroner og EF-12 med Yamaha-lyd til 7.995 kroner.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.