TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Videobar-serien Studio X fra Poly får vigtig Google-certificering

Kommunikationsfirmaet Poly meddeler nu, at deres videobar-serie Studio X vil være de første Android-baserede videoenheder nogensinde, som modtager certificering til Google Meet.

forfatter
Publiceret 12/11/2022 - 10:00

En ny rapport fra Frost & Sullivan konkluderer, at den største udfordring, når det kommer til fremtiden for hybridarbejde, er manglen på teknisk ligeværdighed under internet-møder; dels manglen på den rigtige teknologi, og dels distraktioner i hjemmet.

Polys portefølje af audio- og videoudstyr i professionel kvalitet er designet til, at eliminere distraherende baggrundsstøj, og gøre betingelserne for lige mødeforhold så gode som muligt.

(Foto fra producenten)

Certificeringen betyder, at hele Studio X-familien, som omfatter Studio X30, Studio X50, Studio X70 og controlleren TC8 (en intuitiv otte-tommers touchscreen med høj opløsning, der gør det nemt for Google Meet-kunder at slutte sig til møder) er certificeret til Google Meet.

– Polys innovation i alle deres professionelle lyd- og videoløsninger er den ultimative komponent i en konsekvent fremragende mødeoplevelse. Det er derfor, vi har valgt at samarbejde med Poly om den første Android-baserede videoenhed, der er certificeret til Google Meet. Sammen er vi forpligtet til at udstyre nutidens hybride arbejdsstyrke med teknologi, der bringer internetmøder op på næste niveau,” siger David Citron, leder af Google Meet and Voice.

– Poly og Google Workspace fejrer denne milepæl, og leverer en intuitiv og stærk videokonferenceløsning i virksomhedsklassen til Google Meet-kunder. Vi deler en fælles vision om at give spændende og ligeværdige mødeoplevelser for alle deltagere, ved at omforme fremtiden for møder og den hybride samarbejdsoplevelse, siger Chris Moss, Head of Product and Portfolio Management hos Poly.

Pris og tilgængelighed

Poly Studio X-serien som er certificeret med Google Meet, vil kunne fås over hele verden i januar 2023.

Prisklasserne ligger fra cirka 10.000 kroner.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

4 uger 39kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 672 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)
Annonce
forfatter

Åsa Warme Hallén

(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv en kommentar

Nej, USA forbyder IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheders fokus er på at stoppe salget af telekommunikationsudstyr og overvågningsteknologi fra fem navngivne kinesiske virksomheder.
Smæk på skærmen hos MSI MSI Prestige 16 er en ny kontor-bærbar fra MSI, der som den første har fået skærm med bagbelysning via Mini-LED.
Koster den virkelig ikke mere? Acer Swift 5 ligner og opfører sig som et direktørlegetøj. Men den koster så lidt, at de fleste kan være med.
Få den gamle PC på det hurtige net Netgear AXE3000 giver simpel adgang til det lynhurtige Wi-FI 6E med en USB 3.0-adapter.
Musestille fra Trust Hvis du - eller dine omgivelser - er generet af klaprende taster og klikkende museknapper, så har Trust et stilfærdigt bud.
Certificeret af Google Meet Kommunikationsfirmaet Poly meddeler nu, at deres videobar-serie Studio X vil være de første Android-baserede videoenheder nogensinde, som modtager certificering til Google Meet.
Følg Lyd & Billede