Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Videobar-serien Studio X fra Poly får vigtig Google-certificering

Kommunikationsfirmaet Poly meddeler nu, at deres videobar-serie Studio X vil være de første Android-baserede videoenheder nogensinde, som modtager certificering til Google Meet.

Skrevet af / 12/11/2022 - 10:00
Videobar-serien Studio X fra Poly får vigtig Google-certificering

En ny rapport fra Frost & Sullivan konkluderer, at den største udfordring, når det kommer til fremtiden for hybridarbejde, er manglen på teknisk ligeværdighed under internet-møder; dels manglen på den rigtige teknologi, og dels distraktioner i hjemmet.

Polys portefølje af audio- og videoudstyr i professionel kvalitet er designet til, at eliminere distraherende baggrundsstøj, og gøre betingelserne for lige mødeforhold så gode som muligt.

(Foto fra producenten)

Certificeringen betyder, at hele Studio X-familien, som omfatter Studio X30, Studio X50, Studio X70 og controlleren TC8 (en intuitiv otte-tommers touchscreen med høj opløsning, der gør det nemt for Google Meet-kunder at slutte sig til møder) er certificeret til Google Meet.

– Polys innovation i alle deres professionelle lyd- og videoløsninger er den ultimative komponent i en konsekvent fremragende mødeoplevelse. Det er derfor, vi har valgt at samarbejde med Poly om den første Android-baserede videoenhed, der er certificeret til Google Meet. Sammen er vi forpligtet til at udstyre nutidens hybride arbejdsstyrke med teknologi, der bringer internetmøder op på næste niveau,” siger David Citron, leder af Google Meet and Voice.

– Poly og Google Workspace fejrer denne milepæl, og leverer en intuitiv og stærk videokonferenceløsning i virksomhedsklassen til Google Meet-kunder. Vi deler en fælles vision om at give spændende og ligeværdige mødeoplevelser for alle deltagere, ved at omforme fremtiden for møder og den hybride samarbejdsoplevelse, siger Chris Moss, Head of Product and Portfolio Management hos Poly.

Pris og tilgængelighed

Poly Studio X-serien som er certificeret med Google Meet, vil kunne fås over hele verden i januar 2023.

Prisklasserne ligger fra cirka 10.000 kroner.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copilot+ et "mareridt for privatlivets fred"

Populær bar får efterfølger

Ingen M4 til stationære Mac'er i år

Nu kommer de hurtige, intelligente PC'er

Dell Inspiron: Fleksible laptops til skrivebordet

Små og stærke PC'er i grønt look

Har du lyst til en hurtigere computer?

Lyver Qualcomm om Snapdragon X?

AOC bliver seriøse

Chromebooks med flere kræfter

Indret hjemmet med IKEA-AI

Mange skærmfunktioner til få kroner

Scroll to Top