Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Videobar-serien Studio X fra Poly får vigtig Google-certificering

Kommunikationsfirmaet Poly meddeler nu, at deres videobar-serie Studio X vil være de første Android-baserede videoenheder nogensinde, som modtager certificering til Google Meet.

Skrevet af / 12/11/2022 - 10:00
Videobar-serien Studio X fra Poly får vigtig Google-certificering

En ny rapport fra Frost & Sullivan konkluderer, at den største udfordring, når det kommer til fremtiden for hybridarbejde, er manglen på teknisk ligeværdighed under internet-møder; dels manglen på den rigtige teknologi, og dels distraktioner i hjemmet.

Polys portefølje af audio- og videoudstyr i professionel kvalitet er designet til, at eliminere distraherende baggrundsstøj, og gøre betingelserne for lige mødeforhold så gode som muligt.

blank
(Foto fra producenten)

Certificeringen betyder, at hele Studio X-familien, som omfatter Studio X30, Studio X50, Studio X70 og controlleren TC8 (en intuitiv otte-tommers touchscreen med høj opløsning, der gør det nemt for Google Meet-kunder at slutte sig til møder) er certificeret til Google Meet.

– Polys innovation i alle deres professionelle lyd- og videoløsninger er den ultimative komponent i en konsekvent fremragende mødeoplevelse. Det er derfor, vi har valgt at samarbejde med Poly om den første Android-baserede videoenhed, der er certificeret til Google Meet. Sammen er vi forpligtet til at udstyre nutidens hybride arbejdsstyrke med teknologi, der bringer internetmøder op på næste niveau,” siger David Citron, leder af Google Meet and Voice.

– Poly og Google Workspace fejrer denne milepæl, og leverer en intuitiv og stærk videokonferenceløsning i virksomhedsklassen til Google Meet-kunder. Vi deler en fælles vision om at give spændende og ligeværdige mødeoplevelser for alle deltagere, ved at omforme fremtiden for møder og den hybride samarbejdsoplevelse, siger Chris Moss, Head of Product and Portfolio Management hos Poly.

Pris og tilgængelighed

Poly Studio X-serien som er certificeret med Google Meet, vil kunne fås over hele verden i januar 2023.

Prisklasserne ligger fra cirka 10.000 kroner.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    83 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

One more thing ...

Endelig en større MacBook Air

Den vildeste Mac der nogensinde er set

Slut med snaskede tastaturer

Spileksperter trækker i arbejdstøjet

Acer opgraderer til Wi-Fi 7

Scroll to Top