TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

Lenovo Yoga 7 i alle afskygninger

Lenovo Yoga 7 fås i så mange udgaver, at der stort set er en til enhver situation.

forfatter
Publiceret 09/05/2022 - 11:59

Der er fleksibilitet og bøjelighed over hele linjen hos Lenovo, som har sendt en stribe Yoga-modeller på markedet. De fleste har modelnummeret 7, men der er også en enkelt ny topmodel.

Yoga Slim 9i Gen7 Hero Front
Yoga Slim 9i Gen7. (Foto: Lenovo)

Yoga Slim 9i er seriens nye flagskib. En CO2-neutral certificeret bærbar computer med Windows 11 og 12. generations Intel Core-processor. Skærmen er på 14 tommer med touch og i (op til) 4K-opløsning.

Yoga Slim 7 Pro X
Yoga Slim 7 Pro X. (Foto: Lenovo)

Yoga Slim 7i Pro X og Yoga Slim 7 Pro X er beregnet til dem, der skal have fuld regnekraft med overalt. Maskinerne vejer 1,6 kg, og er udstyret med op til 32 gigabyte RAM. Skærmen på de to PC’er er på 14 tommer med 3K-opløsning og 120 Hz opdateringshastighed.

Yoga Slim 7i Carbon Gen7
Yoga Slim 7i Carbon Gen7. (Foto: Lenovo)

Tæller bærbarheden højest, vejer den nye Yoga Slim 7i Carbon under et kilo takket være kabinet i kulfiber. Skærmen er på 13 tommer.

Yoga Slim 7 Pro
Yoga Slim 7 Pro.

Til hjemmekontoret er der modellerne Yoga Slim 7 Pro og Yoga Slim 7i Pro, der kan bruges til både arbejde og underholdning. De har den nyeste generation af Intel Core- eller AMD Ryzen 6000-serie processorer og (op til) Nvidia GeForce RTX 2050-grafik. Skærmen er 16 tommer og kan fås med 2,5K-opløsning og 165 Hz opdatering.

Yoga 7 Gen 7 14Inch
Yoga 7 Gen 7 14″. (Foto: Lenovo)

Endelig er der Yoga 7 – uden ekstra bogstaver på bagsmækken – der har AMD Ryzen 6000-processor og (op til) 2,8K OLED 16:10 touch-skærm.

  • Yoga Slim 9i kommer på markedet i slutningen af juni, og priserne starter ved €1.899.
  • Yoga Slim 7i Pro X kommer på markedet i slutningen af juni, og priserne starter ved €1.299.
  • Yoga Slim 7 Pro X kommer på markedet i slutningen af juni, og priserne starter ved € 1.199.
  • Yoga Slim 7i Carbon kommer på markedet i slutningen af juni, og priserne starter ved €1.199.
  • Yoga Slim 7 Pro kommer på markedet i slutningen af august, og priserne starter ved €999.
  • Yoga Slim 7 Pro (16″) kommer på markedet i slutningen af juli, og priserne starter ved € 1.499.
  • Yoga Slim 7i Pro kommer på markedet i slutningen af juli, og priserne starter ved €1.099.
  • Yoga Slim 7i Pro (16″) kommer på markedet i slutningen af juli, og priserne starter ved €1.599.
  • Yoga 7 kommer på markedet i slutningen af juni, og priserne starter ved €1.099.

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Berlin: Logitech vil være de kreatives bedste ven Logitech afslører en stor satsning på det kreative og legende publikum. Vi er med på Logi Play i Berlin.
Minecraft skal lokke unge til at genanvende elektronik Elgiganten og Microsoft lancerer samarbejde med spillet Minecraft i centrum. De unge brugere skal opdrages til genbrug af gamle elektronikprodukter.
Skarpeste ultrabærbare nogensinde Dell XPS 13 Plus er den knivskarpest designede ultrabook-computer, vi har set nogensinde. Næsten for designet faktisk.
Kontorudstyr behøver ikke være gråt Logitech lancerer nye webcams og headsets til kontoret - i friske farver
Lenovo lancerer ny foldbar bærbar på 16 tommer To år efter den første foldbare computer kom på markedet, er Lenovo nu klar med en opfølger til X1 Fold. Den nye model byder blandt andet på en større skærm og slankere krop.
Huawei er tilbage! Kinesiske Huawei lancerer både smart-ur, ny bærbar computer samt en tablet på årets største elektronikmesse.
Følg Lyd & Billede