TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Logitech lancerer mekaniske tastaturer og mus

Den nye MX Master 3S-mus, det nye MX mekaniske trådløse tastatur og samt det MX mekaniske Mini trådløse tastatur skal hjælpe avancerede digitale skabere.

forfatter
Publiceret 26/05/2022 - 09:57

Logitech har udvidet sin såkaldte Master-serie med to nye mekaniske tastaturer – MX Mechanical i fuld størrelse og MX Mechanical Mini – og en MX Master 3S-mus.

“Der er et voksende fællesskab af softwareudviklere, der forelskede sig i mekaniske tastaturer, da de begyndte at spille spil, og som nu vil have den samme følelse af præcision og kontrol med deres professionelle tastatur,” siger Tolya Polyanker, leder af MX-serien for Kreativitet og Produktivitet hos Logitech.

MX Mechanical og MX Mechanical Mini tilbyder den seneste generation af lavprofil mekaniske kontakter. Stille, taktile taster gør det til Logitechs mest støjsvage mekaniske tastatur nogensinde med en fantastisk mekanisk skrivefornemmelse, lover producenten.

Tastaturerne er designet med tofarvede tastaturhætter for en optimeret perifer visning. Smart bagbelysning i seks belysningsmuligheder justerer automatisk lysstyrken til omgivende lys og slukker, når det ikke er nødvendigt for effektivt batteriforbrug.

MX Mechanical Combo MX Master 3
(Foto: Logitech)

Den nye mekaniske mus, MX Master 3S, har en 8.000 dpi optisk sensor, der kan bruges på de fleste overflader, inklusive glas. Musens klik skal desuden være 90 procent mere støjsvage end på tidligere produkter i Master-serien.

Tilpasningsmuligheder

MX Mechanical, MX Mechanical Mini og MX Master 3S er alle kompatible med Logi Options+ software – nu ude af Beta. Det betyder, at brugere kan tilpasse museknapperne eller bruge foruddefinerede knapper, justere sporingshastighed, tilpasse bagbelysningen og meget mere for at optimere deres arbejdsgang, så funktionerne passer individuelt til brugeren.

Alle tre produkter, der er udstyret med både Bluetooth og Logi Bolt trådløs teknologi, kan oprette forbindelse til op til tre forskellige enheder. Derudover er de tre produkter kompatible på tværs af en række forskellige operativsystemer, herunder Windows, macOS, iPadOS, Android, Chrome OS og Linux.

MX Master 3S Pale Grey
(Foto: Logitech)

Pris og tilgængelighed

MX Mechanical, MX Mechanical Mini og MX Master 3S vil være tilgængelige i maj 2022.

Den vejledende udsalgspris for MX Mechanical-tastaturet er 1.299 kroner, for MX Mechanical Mini-tastatur er den 1.099 kroner, og for MX Master 3S er den DKK 999 kroner.

Skriv en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
Power åbner butikker i Sverige Norsk-ejede Power overtager Mediamarkts 29 varehuse i Sverige. Med på ejersiden får de den tyske elektronikgigant MediaMarktSaturn.
Vær skarpe til mødet EPOS Expand Vision 1M er et møderumskamera i 4K, der får alle deltagerne til at stå klart.
Bedre videomøder billigt Logitech Brio 300 er et økonomisk webcam, der giver bedre kvalitet på Zoom og Teams end computerens indbyggede kamera.
lbpluss
80" billede fra 1 cm afstand Supernær-projektor klarer skarpe billeder i klasselokaler og mødelokaler.
Nye MacBooks og Mac mini'er med nye, kraftigere M2-processorer Den lynhurtige M2-processor fra Apple får hele to endnu hurtigere opdateringer, som finder vej til både Mac mini og MacBook Pro.
Følg Lyd & Billede