TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Logitech lancerer mekaniske tastaturer og mus

Den nye MX Master 3S-mus, det nye MX mekaniske trådløse tastatur og samt det MX mekaniske Mini trådløse tastatur skal hjælpe avancerede digitale skabere.

forfatter
Publiceret 26/05/2022 - 09:57

Logitech har udvidet sin såkaldte Master-serie med to nye mekaniske tastaturer – MX Mechanical i fuld størrelse og MX Mechanical Mini – og en MX Master 3S-mus.

“Der er et voksende fællesskab af softwareudviklere, der forelskede sig i mekaniske tastaturer, da de begyndte at spille spil, og som nu vil have den samme følelse af præcision og kontrol med deres professionelle tastatur,” siger Tolya Polyanker, leder af MX-serien for Kreativitet og Produktivitet hos Logitech.

MX Mechanical og MX Mechanical Mini tilbyder den seneste generation af lavprofil mekaniske kontakter. Stille, taktile taster gør det til Logitechs mest støjsvage mekaniske tastatur nogensinde med en fantastisk mekanisk skrivefornemmelse, lover producenten.

Tastaturerne er designet med tofarvede tastaturhætter for en optimeret perifer visning. Smart bagbelysning i seks belysningsmuligheder justerer automatisk lysstyrken til omgivende lys og slukker, når det ikke er nødvendigt for effektivt batteriforbrug.

MX Mechanical Combo MX Master 3
(Foto: Logitech)

Den nye mekaniske mus, MX Master 3S, har en 8.000 dpi optisk sensor, der kan bruges på de fleste overflader, inklusive glas. Musens klik skal desuden være 90 procent mere støjsvage end på tidligere produkter i Master-serien.

Tilpasningsmuligheder

MX Mechanical, MX Mechanical Mini og MX Master 3S er alle kompatible med Logi Options+ software – nu ude af Beta. Det betyder, at brugere kan tilpasse museknapperne eller bruge foruddefinerede knapper, justere sporingshastighed, tilpasse bagbelysningen og meget mere for at optimere deres arbejdsgang, så funktionerne passer individuelt til brugeren.

Alle tre produkter, der er udstyret med både Bluetooth og Logi Bolt trådløs teknologi, kan oprette forbindelse til op til tre forskellige enheder. Derudover er de tre produkter kompatible på tværs af en række forskellige operativsystemer, herunder Windows, macOS, iPadOS, Android, Chrome OS og Linux.

MX Master 3S Pale Grey
(Foto: Logitech)

Pris og tilgængelighed

MX Mechanical, MX Mechanical Mini og MX Master 3S vil være tilgængelige i maj 2022.

Den vejledende udsalgspris for MX Mechanical-tastaturet er 1.299 kroner, for MX Mechanical Mini-tastatur er den 1.099 kroner, og for MX Master 3S er den DKK 999 kroner.

Annonce
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv en kommentar

Smæk på skærmen hos MSI MSI Prestige 16 er en ny kontor-bærbar fra MSI, der som den første har fået skærm med bagbelysning via Mini-LED.
Koster den virkelig ikke mere? Acer Swift 5 ligner og opfører sig som et direktørlegetøj. Men den koster så lidt, at de fleste kan være med.
Musestille fra Trust Hvis du - eller dine omgivelser - er generet af klaprende taster og klikkende museknapper, så har Trust et stilfærdigt bud.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen lavet et hovedsæt til hjemmekontoret og arbejdspladsen.
Skarpeste ultrabærbare nogensinde Dell XPS 13 Plus er den knivskarpest designede ultrabook-computer, vi har set nogensinde. Næsten for designet faktisk.
Kontorudstyr behøver ikke være gråt Logitech lancerer nye webcams og headsets til kontoret - i friske farver
Følg Lyd & Billede