TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Logitech lancerer mekaniske tastaturer og mus

Den nye MX Master 3S-mus, det nye MX mekaniske trådløse tastatur og samt det MX mekaniske Mini trådløse tastatur skal hjælpe avancerede digitale skabere.

forfatter
Publiceret 26/05/2022 - 09:57

Logitech har udvidet sin såkaldte Master-serie med to nye mekaniske tastaturer – MX Mechanical i fuld størrelse og MX Mechanical Mini – og en MX Master 3S-mus.

“Der er et voksende fællesskab af softwareudviklere, der forelskede sig i mekaniske tastaturer, da de begyndte at spille spil, og som nu vil have den samme følelse af præcision og kontrol med deres professionelle tastatur,” siger Tolya Polyanker, leder af MX-serien for Kreativitet og Produktivitet hos Logitech.

MX Mechanical og MX Mechanical Mini tilbyder den seneste generation af lavprofil mekaniske kontakter. Stille, taktile taster gør det til Logitechs mest støjsvage mekaniske tastatur nogensinde med en fantastisk mekanisk skrivefornemmelse, lover producenten.

Tastaturerne er designet med tofarvede tastaturhætter for en optimeret perifer visning. Smart bagbelysning i seks belysningsmuligheder justerer automatisk lysstyrken til omgivende lys og slukker, når det ikke er nødvendigt for effektivt batteriforbrug.

MX Mechanical Combo MX Master 3
(Foto: Logitech)

Den nye mekaniske mus, MX Master 3S, har en 8.000 dpi optisk sensor, der kan bruges på de fleste overflader, inklusive glas. Musens klik skal desuden være 90 procent mere støjsvage end på tidligere produkter i Master-serien.

Tilpasningsmuligheder

MX Mechanical, MX Mechanical Mini og MX Master 3S er alle kompatible med Logi Options+ software – nu ude af Beta. Det betyder, at brugere kan tilpasse museknapperne eller bruge foruddefinerede knapper, justere sporingshastighed, tilpasse bagbelysningen og meget mere for at optimere deres arbejdsgang, så funktionerne passer individuelt til brugeren.

Alle tre produkter, der er udstyret med både Bluetooth og Logi Bolt trådløs teknologi, kan oprette forbindelse til op til tre forskellige enheder. Derudover er de tre produkter kompatible på tværs af en række forskellige operativsystemer, herunder Windows, macOS, iPadOS, Android, Chrome OS og Linux.

MX Master 3S Pale Grey
(Foto: Logitech)

Pris og tilgængelighed

MX Mechanical, MX Mechanical Mini og MX Master 3S vil være tilgængelige i maj 2022.

Den vejledende udsalgspris for MX Mechanical-tastaturet er 1.299 kroner, for MX Mechanical Mini-tastatur er den 1.099 kroner, og for MX Master 3S er den DKK 999 kroner.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ud af mørket Er du træt af billedstøj og matte, udtværede farver, så er Logitech Litra Glow et billigt bud på løsningen.
Dell-PC'er til hverdagsbehov Fornuft og genbrugsmaterialer er kodeordene for de nye Dell Inspiron-modeller til hjemmekontor og rygsæk.
Dell XPS med større minimalisme 2022-generationen af ultrabook'en Dell XPS 13 er skåret 1,8 gange længere ind til benet.
Mekanisk tastatur til kreative Den nye MX Master 3S-mus, det nye MX mekaniske trådløse tastatur og samt det MX mekaniske Mini trådløse tastatur skal hjælpe avancerede digitale skabere.
Dell-PC'er til fleksibelt arbejde Dell satser på den såkaldte hybride arbejdsplads - hvor man ikke kun arbejder på kontoret, men hvorsomhelst.
Smart kamera til møderummet Det er slut med at gemme sig for kameraet, når det holdes videomøder.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend