TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Volvo XC40 Recharge Pure Electric får OTA

Over-the-air opdateringer gør det nemmere at fikse fejl på XC40 Pure Electric P8.

Snart behøver Volvo-ejere ikke at køre på værksted for at få rettet fejl, der måtte opstå på XC40 Pure Electric P8.

Den får nemlig trådløs software-opdatering over-the-air (OTA), der downloades til bilen på samme måde, som man downloader en opdatering til mobilen.

Den nye software, der bliver tilgængelig til XC40 Pure Electric P8, kan både forbedre strømforbruget, opdatere operativsystemet Android Auto, udføre fejlrettelser og øge bilens funktionalitet.

Denne XC40 ville vi vælge Den elektriske Volvo XC40 er en fabelagtig bil, specielt i denne udgave.

“Fordelene ved over-the-air-opdateringer er indlysende. Tidligere har det været nødvendigt at tage på værksted for at få de seneste opdateringer indlæst i bilen. Fremover behøver man kun at klikke på OK, og så ordner bilen selv resten. Meget nemmere bliver det ikke,” siger Henrik Green, der er teknologidirektør hos Volvo Cars, i pressemeddelelsen.

Volvo siger også, at de vil udsende kvalitets- og stabilitetsforbedringer på Bluetooth-forbindelsen, klima-anlægget, bilens brugsvejledning og 360 graders kameraet.

OTA-opdateringer udsendes automatisk, og ejerne får besked på skærmen om, at en opdatering er tilgængelig, og så skal man bare trykke på OK for at starte den automatiske installation og downloade software-opdateringerne.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Lyd & Billede