Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Smagsprøve: Vi har testet Tesla Model S Plaid

Geir og Audun har styret (yoket) en Tesla Model S Plaid! Den komplette test kommer lørdag, her får du en lille smagsprøve.

Skrevet af / 24/01/2023 - 11:25
Smagsprøve: Vi har testet Tesla Model S Plaid

Den opdaterede facelift-udgave af Tesla Model S så dagens lys i 2021, og nu er den ankommet til Danmark. Eksteriøret er blevet lidt opdateret, herunder nye forlygter, men det er absolut indvendigt, at de største forskelle er at finde.

Det første man lægger mærke til er racing-rattet, eller yoke’et. Dette giver frit udsyn til instrumentbrættet til enhver tid. Er du ikke fan, kan du gå efter et rundt rat i stedet. 

Læs også Herinde bliver der musestille Teslas 2021-modeller er ikke bare hurtigere end lynet – de får også et saftigt lydanlæg med aktiv støjreduktion om bord.

Den 17 tommer store hovedskærm er gået fra stående til liggende position og er nu bedre egnet til video- og spilindhold (i parkeret tilstand, selvfølgelig). Bilen har nemlig fået en egen gaming-PC ombord med 10 teraflops processorkraft og mulighed for at tilslutte trådløse spilcontrollere. For eksempel Xbox-controlleren.

Tesla Model S Plaid
Hidsigere: Den nye Model S, heriblandt også Plaid, har fået et lidt opdateret udseende. (Foto: Tesla)

22 højttalere

Nyhederne byder også på interessant læsning for lydinteresserede: Bilen har nemlig fått nyt stereoanlæg med hele 22 højttalere og 960 watt forstærkereffekt. Og ikke nok med det – lydanlægget er også udstyret med aktiv støjreduktion.

Læs også Hurtigste Tesla nogensinde “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”

L&B tester Tesla Model S Plaid

Plaid-udgaven er den fedeste af dem alle, udstyret med tre kraftige motorer på tilsammen 1020 hk! Den satte banerekord for elbiler på Laguna Seca. Nå er det vores tur til at køre Tesla Model S Plaid.

Vi kan allerede nu afsløre, at dette er det mest vanvittige, vi har nogensinde har testet. En køreoplevelse, som er lige så rædselsvækkende, som den er frydefuld. Den komplette test kan du læse førstkommende lørdag, men i videoen herunder kan du få en lille smagsprøve!

 

Se dette indlæg på Instagram

 

Et innlegg delt av Lyd & Bilde (@lydogbilde)

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Luksusbilen kommer endelig - men prisen er noget af en mundfuld

Sløret løftet for BMW i5 - og den er flot!

Elektrisk speedbåd får Polestar-design

Hvornår kommer ATV'en fra Tesla? Måske snart ...

Flyvende bil et skridt nærmere virkeligheden

Volvo EX30 får flere sikkerhedssystemer

Scroll to Top