TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Segway-Ninebot lancerer den nye F-serie Ninebot KickScooter

De nye e-scootere kommer alle med pneumatiske, slangeløse dæk og et helt nyt design.

forfatter
Publiceret 02/10/2021 - 10:06

Ninebot KickScooter F-serien består af flere forskellige modeller, men fælles for dem alle er en maksimal hastighed på op til 20 km/t, et slankt farvedisplay, sikkerhedsfunktioner såsom certificerede E-MARK- og Z-MARK-reflekser, LED-lys og en ringeklokke.

Læs også Fire nye Segways til de største gadget-fans Alle fire køretøjer, en el-knallert og tre el-scootere, styres selvfølgelig via din mobil.
Segway

KickScooterne giver dig valget mellem tre køre-modes og en gå-mode for at kunne tilpasse sig forskellige vejforhold og brugerscenarier. De forskellige modeller tilbyder forskellige valgmuligheder inden for rækkevidde på en enkelt opladning (F20D op til 20 km; F30D op til 30 km og F40D op til 40 km) samt forskellige motoreffekter og bedre egenskaber i forbindelse med stigninger, skriver Ninebot-Segway i en pressemeddelelse.

De forskellige modeller tilbyder forskellige valgmuligheder inden for rækkevidde på en enkelt opladning (F20D op til 20 km; F30D op til 30 km og F40D op til 40 km). (Foto: Segway-Ninebot)

Øvrige features og specifikationer

Ninebot KickScooter F-serien er udstyret med et bremsehåndtag, der styrer både den elektroniske bremse (forhjul) og skivebremsen (baghjul). Batteriet placeret i fodstøtten for et lavt tyngdepunkt, hvilket bidrager til forbedret kørestabilitet samt sikkerhed, lover producenten.

Ninebot KickScooter F-serien bruger 10” store dæk, som absorberer stød og forbedrer køreoplevelsen betydeligt med større komfort og stabilitet. Alle tre modeller har unikke slangeløse pneumatiske dæk med et ekstra gelélag på indersiden, hvilket reducerer risikoen for punkteringer betydeligt.

KickScooterne giver dig valget mellem tre køre-modes og en gå-mode for at kunne tilpasse sig forskellige vejforhold og brugerscenarier. (Foto: Ninebot-Segway)

Pris og tilgængelighed

Alle modellerne i Ninebot KickScooter F-serien er tilgængelige nu til følgende vejledende priser:

  • F20D: DKK 3.499,-
  • F30D: DKK 4.499,-
  • F40D: DKK 4.999,-

 

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ny generation af Harley-elcykel får Google Cloud De nye modeller gemmer næsten alle nyheder på indersiden.
Bliver Fisker Ronin den el-sportsvogn vi venter på? Project Ronin kan nå op til 900 km rækkevidde.
Det er nu du skal købe Tesla Model Y Hvis du bestiller en Model Y nu, behøver du ikke længere at frygte overvægt. Bagagen er også bedre sikret.
Mere miljøvenlig Polestar 2 Polestar opdaterer Polestar 2 og reducerer klima-aftrykket.
Verdens smarteste elcykel i to nye udgaver Elcyklernes svar på Tesla er klar med to spritnye modeller.
Porsches perfekte kompromis Pris og ydelse gør GTS til Porsches måske bedste Taycan-udgave.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend