Nyhed

Segway-Ninebot lancerer den nye F-serie Ninebot KickScooter

De nye e-scootere kommer alle med pneumatiske, slangeløse dæk og et helt nyt design.
Segway-Ninebot KickScooter
forfatter

Ninebot KickScooter F-serien består af flere forskellige modeller, men fælles for dem alle er en maksimal hastighed på op til 20 km/t, et slankt farvedisplay, sikkerhedsfunktioner såsom certificerede E-MARK- og Z-MARK-reflekser, LED-lys og en ringeklokke.

Fire nye Segways til de største gadget-fans Alle fire køretøjer, en el-knallert og tre el-scootere, styres selvfølgelig via din mobil.
Segway

KickScooterne giver dig valget mellem tre køre-modes og en gå-mode for at kunne tilpasse sig forskellige vejforhold og brugerscenarier. De forskellige modeller tilbyder forskellige valgmuligheder inden for rækkevidde på en enkelt opladning (F20D op til 20 km; F30D op til 30 km og F40D op til 40 km) samt forskellige motoreffekter og bedre egenskaber i forbindelse med stigninger, skriver Ninebot-Segway i en pressemeddelelse.

De forskellige modeller tilbyder forskellige valgmuligheder inden for rækkevidde på en enkelt opladning (F20D op til 20 km; F30D op til 30 km og F40D op til 40 km). (Foto: Segway-Ninebot)

Øvrige features og specifikationer

Ninebot KickScooter F-serien er udstyret med et bremsehåndtag, der styrer både den elektroniske bremse (forhjul) og skivebremsen (baghjul). Batteriet placeret i fodstøtten for et lavt tyngdepunkt, hvilket bidrager til forbedret kørestabilitet samt sikkerhed, lover producenten.

Ninebot KickScooter F-serien bruger 10” store dæk, som absorberer stød og forbedrer køreoplevelsen betydeligt med større komfort og stabilitet. Alle tre modeller har unikke slangeløse pneumatiske dæk med et ekstra gelélag på indersiden, hvilket reducerer risikoen for punkteringer betydeligt.

KickScooterne giver dig valget mellem tre køre-modes og en gå-mode for at kunne tilpasse sig forskellige vejforhold og brugerscenarier. (Foto: Ninebot-Segway)

Pris og tilgængelighed

Alle modellerne i Ninebot KickScooter F-serien er tilgængelige nu til følgende vejledende priser:

  • F20D: DKK 3.499,-
  • F30D: DKK 4.499,-
  • F40D: DKK 4.999,-

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.