Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Polestar 3 lanceres 12. oktober

Se billederne fra lanceringen af Polestar 3 fra klokken 19.

Skrevet af / 11/10/2022 - 12:40
Polestar 3 lanceres 12. oktober

Polestar 3 lanceres onsdag den 12. oktober klokken 19, og Lyd & Billede er på pletten. Herefter kan vi fortælle om rækkevidde, pris, levering og dele vores førsteindtryk baseret på det, vi finder ud af på lanceringsdagen.

Sammenlignet med Polestar 2 er Polestar 3 en stor SUV med god plads, firehjulstræk og to elektromotorer. Vi ved også, at den får nye sikkerhedssystemer med blandt andet LIDAR og luftaffjedring med aktive dæmpere som standard.

Størrelse og pris vil sandsynligvis blive sammenlignelig med Audi e-Tron, Mercedes EQE SUV og BMW iX M50, og med en performance-pakke som giver 380 kW (510 hk) og 910 Nm drejningsmoment, kan man vente ydelser i samme klasse som BMW’en.

Polestar 3 vil blive bygget på en ny fabrik i South Carolina, side om side med den kommende Volvo EX90, som den deler platform med.

Foto: Polestar

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

1 kommentar til “Polestar 3 lanceres 12. oktober”

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Luksusbilen kommer endelig - men prisen er noget af en mundfuld

Sløret løftet for BMW i5 - og den er flot!

Elektrisk speedbåd får Polestar-design

Hvornår kommer ATV'en fra Tesla? Måske snart ...

Flyvende bil et skridt nærmere virkeligheden

Volvo EX30 får flere sikkerhedssystemer

Scroll to Top