Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Polestar 3 får verdenspremiere 12. oktober

Følg med når vi viser Polestar 3 frem d. 12. oktober.

Skrevet af / 28/09/2022 - 14:00
Polestar 3 får verdenspremiere 12. oktober

Den ene af de to bilmodeller, Polestar har lavet indtil videre, har været en succes. En femdørs hatchback som har vist sig at være både populær og efterspurgt. Det er dog stadig muligt at anskaffe sig en ny Polestar 2 inden 1. januar 2023, men mon ikke mange hellere vil vente til Polestar 3 bliver lanceret?

Det sker onsdag d. 12. oktober i København. Lyd & Billede vil være til stede og rapportere fra præsentationen, der finder sted kl. 19.00 d. 12.

Som det tydeligt fremgår af billederne, bliver Polestar 3 en stor SUV med crossover-karosseri, nogle helt nye sikkerhedssystemer inklusive LIDAR – radar altså – og avancerede køreassistent-systemer. Bilen sørger blandt andet for, at føreren er opmærksom, ikke er døset hen eller er utilpas.

Hvad vi indtil videre ved er, at Polestar 3 får en drivlinje med to elmotorer, med et dobbeltkoblingssystem på bagmotoren. Den får desuden luftaffjedring og aktive dæmpere som standard, så føreren kan justere dæmperne efter køreforhold og kørestil.

– Det er denne øjeblikkelige evne til at forvandle sig fra en komfortabel cruiser til en skarp, adræt, højt-ydende bil på mindre end et øjeblik, der gør Polestar 3 speciel som en elektrisk SUV. Den nyder også godt af et lavt tyngdepunkt og bred sporvidde med optimeret stabilitet, og en spændende følelse bag rattet, siger Polestar CEO, Thomas Ingenlath.

Polestar 3 kan leveres med en Performance-pakke med en maksimal effekt på 380 kW (510 hk) og 910 Nm drejningsmoment.

Polestar 3

Foto: Polestar

Polestar 2 Performance Engineered

Polestar 2 Performance

Polestar 2 får mere effekt og bliver endnu mere sporty med en opgradering, som man selv skal ordne.

Læs hele testen
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Snart kører Mercedes EQS endnu længere

Alfa Romeos første elbil

Tesla Model Y med 600 km rækkevidde

Fuldstændigt vanvid

Xpeng afslører el-SUV for folket

Her er der plads nok

Snart kan du lynlade hos Ford

Så meget bedre er den nye Porsche Taycan?

ID. Buzz - endelig med firehjulstræk

Familiebil med alt hvad man behøver

Fremtidens elbil ifølge BMW

Lyd fra Bang & Olufsen og OLED-lygter

0
Lyd & Billede
Scroll to Top