TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Polestar 3 får verdenspremiere 12. oktober

Følg med når vi viser Polestar 3 frem d. 12. oktober.

forfatter
Publiceret 28/09/2022 - 14:00

Den ene af de to bilmodeller, Polestar har lavet indtil videre, har været en succes. En femdørs hatchback som har vist sig at være både populær og efterspurgt. Det er dog stadig muligt at anskaffe sig en ny Polestar 2 inden 1. januar 2023, men mon ikke mange hellere vil vente til Polestar 3 bliver lanceret?

Det sker onsdag d. 12. oktober i København. Lyd & Billede vil være til stede og rapportere fra præsentationen, der finder sted kl. 19.00 d. 12.

Som det tydeligt fremgår af billederne, bliver Polestar 3 en stor SUV med crossover-karosseri, nogle helt nye sikkerhedssystemer inklusive LIDAR – radar altså – og avancerede køreassistent-systemer. Bilen sørger blandt andet for, at føreren er opmærksom, ikke er døset hen eller er utilpas.

Hvad vi indtil videre ved er, at Polestar 3 får en drivlinje med to elmotorer, med et dobbeltkoblingssystem på bagmotoren. Den får desuden luftaffjedring og aktive dæmpere som standard, så føreren kan justere dæmperne efter køreforhold og kørestil.

– Det er denne øjeblikkelige evne til at forvandle sig fra en komfortabel cruiser til en skarp, adræt, højt-ydende bil på mindre end et øjeblik, der gør Polestar 3 speciel som en elektrisk SUV. Den nyder også godt af et lavt tyngdepunkt og bred sporvidde med optimeret stabilitet, og en spændende følelse bag rattet, siger Polestar CEO, Thomas Ingenlath.

Polestar 3 kan leveres med en Performance-pakke med en maksimal effekt på 380 kW (510 hk) og 910 Nm drejningsmoment.

Polestar 3

Foto: Polestar

Polestar 2 Performance Engineered

Trimmet Polestar 2

Polestar 2 får mere effekt og bliver endnu mere sporty med en opgradering, som man selv skal ordne.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
Mercedes EQA 300 4MATIC: Alle kan jo ikke køre Tesla … Mercedes EQA 300 er ikke den hurtigste eller mest udholdende elektriske SUV, men hvilken komfort!
Svensk Easee-forbud kan påvirke Danmark Salgsforbud mod Easee-ladebokse i Sverige grundet mangelfuld fejlstrømssikring.
BMW bekræfter i5 Den elektriske 5-serie nærmer sig.
Porsche planlægger sporty SUV Batterielektrisk SUV i 2027.
NIO ET5 - udfordrer Tesla Model 3 NIO ET5 har Tesla Model som sin mest åbenlyse konkurrent
Følg Lyd & Billede