TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Over-the-Air opdatering til Hyundai Ioniq 5

I juni får Hyundai Ioniq 5 langt om længe sin første OTA-opdatering.

forfatter
Publiceret 31/05/2022 - 11:25

Alle Ioniq 5-ejere får nu adgang til over-the-air opdateringer (OTA) af bilens kort og Bluelink infotainment-system. Det betyder, at man endelig vil kunne have den nyeste opdatering til bilen uden at skulle downloade en stor fil via internettet og installere fra USB. Eller aflever bilen til et værksted for at få den opdateret.

Læs også Hyundai Ioniq 5: Vi smiler fra øre til øre Ioniq 5 er en bil, mange har ventet på. Og den skuffer ikke.
Hyundai IONIQ5 Angle

Det eneste, man som ejer skal sørge for, er at bilen står et sted med tilstrækkelig mobildækning. Bilen skal også have opdateret systemet til version 220211 eller nyere. Det kan man gøre ved at besøge en autoriseret Hyundai-forhandler eller ved selv at downloade softwaren ved hjælp af Hyundais Navigation Updater.

OTA-opdateringer foregår i baggrunden, så man frit kan bruge infotainment og navigation på vanlig vis, mens opdateringen finder sted. Når opdateringen så er færdig, får man besked på sin smartphone via Bluelink-app’en.

hyundai.news/eu

Hyundai IONIQ5 infotainment scaled 1
(Foto: Geir Gråbein Nordby)

Den første OTA-opdatering til Ioniq 5 kommer i juni

Ioniq 5 er den første Hyundai-model, der får OTA, og den første opdatering kommer i juni. Derefter skal der komme to OTA-opdateringer årligt.

Den anden OTA-opdatering forventes i løbet af andet halvår 2022.

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Fransk flirt Lidt luksus har aldrig skadet nogen, mener franske DS Automobiles. De har fuldstændig ret.
Nu ved vi hvordan Polestar 5 skal se ud Der er gode grunde til at tro, at den kommende Polestar 5 vil se sådan ud.
Lækker og elektrisk med god rækkevidde Peugeot e-408 bliver en stor crossover med god rækkevidde.
Blandt de allerfedeste familiebiler Når man har brug for plads til hele familien, men gerne vil have noget, der virkelig kan rykke, er Model Y Performance noget af det bedste, man kan få.
Her er Volkswagens første elektriske sedan Designskitser giver et smugkig på en fremtidig model designet til den øvre middelklasse i Kina. Bilen kommer også til Europa og USA.
Mest bil for pengene Cupra Born er VW ID.3’s seje tvilling. Med et frækkere look og mere adrætte køreegenskaber – til en lavere pris.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend