TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Opel Astra Sports Tourer Electric snart på vej

Sports Tourer Electric kan blive bilen, familien ønsker sig.

forfatter
Publiceret 01/12/2022 - 10:57

Hybridversionen af ​​Opel Astra kan næppe kaldes en succes. Men de to kommende Opel-modeller, Astra Sports Tourer Electric og Astra Electric, har alt, hvad der skal til for at blive en succes. De to modeller lanceres for første gang i en helelektrisk udgave og får en rækkevidde på op til 416 kilometer.

Det er rigeligt for de fleste, som formentlig vil se mindst lige så meget på de andre egenskaber, før de vælger bil.

Opel Astra Sports Tourer Electric

Begge versioner er udstyret med et 54 kWh lithium-ion batteri med 102 battericeller, fordelt på 17 moduler. Det skal give Astra Electric en rækkevidde på op til 416 kilometer ifølge WLTP, og stationcar-modellen Sports Tourer 413 kilometer. Opel oplyser forbruget til optimistiske 12,7 kWh pr. 100 kilometer, om det holder stik må vise sig.

Det er dog hævet over enhver tvivl, at netop Opel Astra Sports Tourer kan blive noget af et hit blandt dem, der har brug for en elbil med plads. Opel oplyser bagagevolumen til generøse 516 liter, eller 1.553 liter, når bagsæderne lægges ned.

Astra Electric

Vi kender den helelektriske drivlinje fra andre elbiler i Stellantis-koncernen, som Opel er en del af. Her trækker elmotoren på 115 kW (156 hk) og 270 Nm drejningsmoment i forhjulene. Astra Electric har en tophastighed på 170 km/t og tre køretilstande: Eco, Normal og Sport.

Astra Electric

Indvendigt er informationen fordelt på to skærme, og der er et head-up display på forruden. I modsætning til Volkswagen har Opel beholdt fysiske knapper til vigtige dele af betjeningen. Bilerne får også dansk stemmegenkendelse, så man kan give bilen kommandoer og ændre indstillingerne uden at pille ved skærmene, mens man kører.

Den nye Astra Electric bliver blandt andet leveret med blændfri Intelli-Lux LED Pixel-lygter med 168 LED-elementer, og bilerne vises i starten af ​​2023.

Astra Electric. Alle foto: Opel

Opel Manta GSe ElektroMOD

80’er-ikon som elbil

Vi kan kun håbe, at de sætter denne bil i serieproduktion.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Kan laves om til en pick-up En rigtig 'tough guy' til en aktiv livsstil.
Polestar 2 får baghjulstræk og flere kræfter Hurtigere, mere sporty og med længere rækkevidde.
SE VIDEO: Tesla Model S Plaid - vanvid på fire hjul Geir og Audun har styret (yoket) en Tesla Model S Plaid! Den komplette test kommer lørdag, her får du en lille smagsprøve.
Her er årets bil 2023 Car of the year 2023.
Teslas prisfald: Har det ændret bilmarkedet for altid? Nu kan du pludselig få en rummelig Model Y familiebil til prisen for en lille elbil. Det bør få konkurrenterne til at ryste i bukserne.
Følg Lyd & Billede