Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

MWC 2022: Fisker Ocean præsenteret på Mobile World Congress

Vi har været helt tæt på den nye elbil Fisker Ocean.

Skrevet af / 01/03/2022 - 18:44
MWC 2022: Fisker Ocean præsenteret på Mobile World Congress

Af alle steder valgte dansk-amerikanske Henrik Fisker mobilmessen Mobile World Congress i Barcelona til at præsentere sin nye elbil, Fisker Ocean, som vi allerede har skrevet om.

Læs også Fisker Ocean kan bestilles nu – og den bliver ikke dyr Dansk-amerikaneren Henrik Fisker er tilbage med en elbil.

Selve lanceringen kan du se sidst i artiklen, mens du herunder kan se en kort video af bilen, vi optog tidligere på dagen på Mobile World Congress.

Tre udgaver

Den enkleste udgave af Fisker Ocean, Ocean Sport, har forhjulstræk og en opgivet rækkevidde på 440 km. Den er imidlertid ikke nogen sinke med 275 hk og 0-100 km/t på 7 sekunder, og med en startpris på 325.000 kroner er den yderst konkurrencedygtig.

Den næste udgave, kaldet Ocean Ultra, har firehjulstræk og en rækkevidde på 610 km. Den er en del hurtigere med 540 hk og 0-100 km/t på 4 sekunder, og den kommer med et højere udstyrsniveau til 445.000 kroner.

Flagskibet hedder Ocean Extreme, og her er der også firehjulstræk samt udvidet rækkevidde på 630 km, 550 hk, som giver 0-100 km/t på 3,7 sekunder, og et endnu højere udstyrsniveau end Ocean Ultra. Extreme-versionen er prissat til 595.000 kroner.

Fisker Ocean kan allerede nu bestilles til levering i november 2022. Produktionen startede den 17. november hos Magna Steyr i Østrig, og konstruktionen af de første 47 prototyper af Fisker Ocean er dermed allerede i gang.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Snart kører Mercedes EQS endnu længere

Alfa Romeos første elbil

Tesla Model Y med 600 km rækkevidde

Fuldstændigt vanvid

Xpeng afslører el-SUV for folket

Her er der plads nok

Snart kan du lynlade hos Ford

Så meget bedre er den nye Porsche Taycan?

ID. Buzz - endelig med firehjulstræk

Familiebil med alt hvad man behøver

Fremtidens elbil ifølge BMW

Lyd fra Bang & Olufsen og OLED-lygter

0
Lyd & Billede
Scroll to Top