TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

MWC 2022: Fisker Ocean præsenteret på Mobile World Congress

Vi har været helt tæt på den nye elbil Fisker Ocean.

forfatter
Publiceret 01/03/2022 - 18:44

Af alle steder valgte dansk-amerikanske Henrik Fisker mobilmessen Mobile World Congress i Barcelona til at præsentere sin nye elbil, Fisker Ocean, som vi allerede har skrevet om.

Læs også Fisker Ocean kan bestilles nu – og den bliver ikke dyr Dansk-amerikaneren Henrik Fisker er tilbage med en elbil.

Selve lanceringen kan du se sidst i artiklen, mens du herunder kan se en kort video af bilen, vi optog tidligere på dagen på Mobile World Congress.

Tre udgaver

Den enkleste udgave af Fisker Ocean, Ocean Sport, har forhjulstræk og en opgivet rækkevidde på 440 km. Den er imidlertid ikke nogen sinke med 275 hk og 0-100 km/t på 7 sekunder, og med en startpris på 325.000 kroner er den yderst konkurrencedygtig.

Den næste udgave, kaldet Ocean Ultra, har firehjulstræk og en rækkevidde på 610 km. Den er en del hurtigere med 540 hk og 0-100 km/t på 4 sekunder, og den kommer med et højere udstyrsniveau til 445.000 kroner.

Flagskibet hedder Ocean Extreme, og her er der også firehjulstræk samt udvidet rækkevidde på 630 km, 550 hk, som giver 0-100 km/t på 3,7 sekunder, og et endnu højere udstyrsniveau end Ocean Ultra. Extreme-versionen er prissat til 595.000 kroner.

Fisker Ocean kan allerede nu bestilles til levering i november 2022. Produktionen startede den 17. november hos Magna Steyr i Østrig, og konstruktionen af de første 47 prototyper af Fisker Ocean er dermed allerede i gang.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Tilbage til nutiden Batterielektrisk udgave af den klassiske bil fra Tilbage til fremtiden – med Dynaudio-lyd.
Disse Audi-biler får indbygget Apple Music Tilføjelsen af Apple Music til infotainmentsystemet giver brugerne mulighed for at tilgå deres abonnement direkte fra Multi Media Interface (MMI)-skærmen via bilens integrerede internetdata.
Ny generation af Harley-elcykel får Google Cloud De nye modeller gemmer næsten alle nyheder på indersiden.
Bliver Fisker Ronin den el-sportsvogn vi venter på? Project Ronin kan nå op til 900 km rækkevidde.
Det er nu du skal købe Tesla Model Y Hvis du bestiller en Model Y nu, behøver du ikke længere at frygte overvægt. Bagagen er også bedre sikret.
Mere miljøvenlig Polestar 2 Polestar opdaterer Polestar 2 og reducerer klima-aftrykket.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend