TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

McIntosh MX1375 Reference Entertainment System

McIntosh kører den helt ud med 1375 watt i den nye jeep.

forfatter
Publiceret 13/03/2021 - 17:24

Mange ved måske ikke, at McIntosh har en lang tradition for high-end bilstereo, og at de har lavet installationsanlæg til flere bilproducenter, såsom Subaru og Ford.

For ikke så længe siden gjorde de det samme i den nye Jeep Cherokee, og nu gør de det i den endnu større Jeep Grand Wagoneer, som bliver tilgængelig fra midten af 2021.

Det samme MX950-anlæg som i Cherokee – med 950 watt og 19 højttalere – bliver også tilgængeligt i Grand Wagoneer, men her kan man også krydse af for et endnu heftigere lydsystem: MX 1375 Reference Entertainment System.

Læs også Nu kan du nyde McIntosh-lyd hele vejen til sommerhuset Hvis du vælger den nye Jeep Cherokee, får du et McIntosh-anlæg på 950 watt.

Så får man hele 23 tilpassede højttalere med en temmelig potent 12 tommers subwoofer, der drives af en 24 kanals 1375 watt forstærker.

Anlægget er også i stand til at skabe 3D surround-lyd i den rummelige kabine, som bl.a. har højttalere i loftet.

mc5 mc3 mc2
<
>

Det bliver spændende at finde ud af, hvor godt et McIntosh-anlæg kan blive i en bil af denne størrelse, hvor kabinens akustiske egenskaber er bedre rustet til at skabe en heftig lydoplevelse. Så når Grand Wagoneer bliver tilgængelig i Norden, vil vi selvfølgelig rapportere om, præcis hvor godt det egentlig er.

Måske er det endnu bedre end det Naim-anlæg, vi testede i Bentley Bentayga

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bluetooth sikrer dækkene Der findes en app til det: Hold øje med dæktrykket på cyklen digitalt.
Great, Scott! DeLorean Alpha5 får lyd fra Cambrige Audio Kan det blive en bilstereo med hele 1,21 gigawatt?
Teslas vildbasser kan endelig bestilles De heldigste får deres Model S Plaid og Model X Plaid allerede før nytår.
Derfor købte jeg Tesla Tesla er ikke nødvendigvis den bedste bil. Men det er den, der opfylder mit behov.
Se de sidste billeder - og video - af Rolls-Royce Spectre Den første elektriske Rolls kommer i 2023. Kørekomforten skal minde om et flyvende tæppe!
Tjek Fords automatiske "laderobot" Ford tester en ny type automatisk ladestation, hvor du selv slipper for at fumle med ladekablet.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend