Nyhed

McIntosh MX1375 Reference Entertainment System

McIntosh kører den helt ud med 1375 watt i den nye jeep.
forfatter

Mange ved måske ikke, at McIntosh har en lang tradition for high-end bilstereo, og at de har lavet installationsanlæg til flere bilproducenter, såsom Subaru og Ford.

For ikke så længe siden gjorde de det samme i den nye Jeep Cherokee, og nu gør de det i den endnu større Jeep Grand Wagoneer, som bliver tilgængelig fra midten af 2021.

Det samme MX950-anlæg som i Cherokee – med 950 watt og 19 højttalere – bliver også tilgængeligt i Grand Wagoneer, men her kan man også krydse af for et endnu heftigere lydsystem: MX 1375 Reference Entertainment System.

Nu kan du nyde McIntosh-lyd hele vejen til sommerhuset Hvis du vælger den nye Jeep Cherokee, får du et McIntosh-anlæg på 950 watt.

Så får man hele 23 tilpassede højttalere med en temmelig potent 12 tommers subwoofer, der drives af en 24 kanals 1375 watt forstærker.

Anlægget er også i stand til at skabe 3D surround-lyd i den rummelige kabine, som bl.a. har højttalere i loftet.

mc5 mc3 mc2
<
>

Det bliver spændende at finde ud af, hvor godt et McIntosh-anlæg kan blive i en bil af denne størrelse, hvor kabinens akustiske egenskaber er bedre rustet til at skabe en heftig lydoplevelse. Så når Grand Wagoneer bliver tilgængelig i Norden, vil vi selvfølgelig rapportere om, præcis hvor godt det egentlig er.

Måske er det endnu bedre end det Naim-anlæg, vi testede i Bentley Bentayga

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.