McIntosh MX950 Entertainment System

Hvis du vælger den nye Jeep Cherokee, får du et McIntosh-anlæg på 950 watt.
Annonce
Annonce
forfatter

Hvis man ikke kan klare sig med McIntosh-anlægget derhjemme, kan man heldigvis også få et i bilen. I hvert fald hvis man vælger den nye 2021-model af Jeep Grand Cherokee i lang udgave med seks eller syv sæder.

Den kan nemlig udstyres med et heftigt anlæg på 950 watt fra McIntosh, med højttalere overalt for den virkelige stadionoplevelse, der giver Grateful Dead (eller Billie Eilish for den sags skyld) det massive lydbillede, som man ellers kun kan opleve til koncerter.

Jeepen er udstyret med Quadra-Trac firehjulstræk og drives af enten en 3,6 liters V6’er eller en 5,7 liters Hemi V8’er og vil blive tilgængelig som hybrid i Europa.

Læs også
Brutal BMW med Bowers & Wilkins-anlæg Lyden af den enorme V8’er formår ikke at overdøve B&W-anlægget, som er et oplagt valg til en BMW.

Men anlægget er det samme, hvis man husker at krydse McIntosh MX950 Entertainment System af, når man bestiller bilen.

Så får man en 10 tommers touch-skærm foran og McIntoshs velkendte potmetre, hvormed man kan styre lyden fra hele 19 højttalere – inklusive en 10 tommers subwoofer. Lyden er fordelt på 17 kanaler og drives af i alt 950 watt forstærkereffekt.

Jeepen – der er lige så stor som en Bentley Bentayga – har højttalerne fordelt på 12 placeringer rundt om i bilen, og McIntosh-logoet lyser op på højttalerfronterne foran og i dørene.

Lyden er tunet af McIntosh, der har brugt deres eget referenceanlæg hjemme i Binghamton som reference for lyden i Cherokee L.

McIntosh-anlægget understøtter også Apple CarPlay og Android Auto, og man kan sætte et Wi-Fi-hotspot op i bilen, som alle kan streame musik fra.

Den store jeep er tilgængelig fra andet kvartal 2021, altså lige i tide til årets bilferie.

/ registrér dig for at læse denne artikel gratis

Jeg accepterer Lyd & Billedes Vilkår og betingelser. Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve og information. Dette kommer kun et par gange om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Bekræft venligst inden tilmelding

Fortsæt med Google

eller tilmeld dig via e-mail

Glemt adgangskode? Indtast venligst din e-mailadresse. Du vil modtage en mail med et link til at lave en ny adgangskode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Annonce
Annonce

Læs også

Engang var jagten på den bedste lyd enhver ung mands hobby. Nu foretrækker de fleste at nyde musikken som baggrunds-underholdning. De gamle dage vender aldrig tilbage. Men nutiden ligner lidt alligevel.
Nu kommer der endelig en Hegel-forstærker til vinylentusiaster.
Den har været 40 år undervejs.
Specielle jubilæumsmodeller fra Gryphon.
Nye smart-låse, som du kan snakke til - og som kan tale med dine andre smart-enheder.
Får øget rækkevidde og bedre plads.
Streaming-forstærker, der kan alt, hvad man kan tænke sig, og lidt til.
I går havde den nye kompakt-SUV Mercedes-Benz EQA officiel verdenspremiere. Se video fra lanceringen her!
Gør dig klar til endnu hurtigere trådløst internet: Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første router med Wi-Fi 6E!
I dag indsættes Joe Biden som USA’s 46. præsident, og amerikanerne, verdenen og den frie presse kan lægge et fire år langt mareridt bag sig.
Så meget lyd som muligt fra små kabinetter.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
Streaming-giganten har sikret sig Gal Gadots næste film.
Under CES 2021 viste Razer en gaming-stol frem med udrullelig OLED-skærm! Mon den også kan give massage?
Engang var jagten på den bedste lyd enhver ung mands hobby. Nu foretrækker de fleste at nyde musikken som baggrunds-underholdning. De gamle dage vender aldrig tilbage. Men nutiden ligner lidt alligevel.
De mest eksklusive surround-processorer fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får langt om længe sidste skrig inden for videokort. Bl.a. med 8K.