Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Jeep Wagoneer S bliver elektrisk

Kommer som en lynhurtig elektrisk firehjulstrækker.

Skrevet af / 21/01/2024 - 11:05
Jeep Wagoneer S bliver elektrisk

De sagde, at de ville gøre det med flere biler, og året efter, at Jeep Avenger debuterede, er endnu en batteridrevet Jeep nu på vej.

Den hedder Jeep Wagoneer S, og alle, der har set en Wagoneer, ved, at det bliver en stor SUV, selvfølgelig med firehjulstræk. Hvad der er lidt mere overraskende er, at Jeep allerede nu kan sige, at Wagoneer S vil komme med 600 hestekræfter, hvilket giver Jeep’en en acceleration fra 0-100 km/t på omkring 3,5 sekunder.

Det er ret bemærkelsesværdigt for en 4×4 SUV, som næppe bliver en letvægter.

Den nuværende benzindrevne version leveres med et fantastisk lydsystem fra McIntosh, og vi krydser fingre for, at den elektriske version også gør det.

Læs også Et virkelig godt bilkøb Jeep Avenger fortjener titlen som årets bil, den er nemlig et af de bedste køb blandt de kompakte crossovere.

Billedet af de LED-belyste bjælker i kølergrillen er det eneste, vi har, men Jeep siger, at Wagoneer S vil have et slankt udvendigt design, der skulle gøre den effektiv på vejen. Der er ingen tal for batterikapacitet eller rækkevidde.

Men de siger, at Wagoneer S er den første af to modeller, der skal lanceres i 2024. Kan vi også håbe på en 4×4-version af Avenger?

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Folkemængde går amok på førerløs bil

Sverige i front: Første elektriske sne-scooter på vej

El-løbehjul for rå gamere

Porsche Taycan får mere kraft og rækkevidde

Denne her har mange ventet på

Får firehjulstræk og lavere pris

Nu kan du bestille Polestar 4

Apple Car i 2028?

Nu kommer Teslas "folkevogn"

Porsche Macan bliver helt elektrisk

Jeep Wagoneer S lanceres i år

Tesla Model Y knuser alt i Europa

0
Scroll to Top