Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

: Bose SoundLink Mini

Trådløst pletskud

Den er lille, men spiller bukserne af større højttalere. Bose SoundLink Mini er den bærbare højttaler, du altid har drømt om.

Skrevet af / 30/12/2013 - 04:58
Bose SoundLink Mini
Kristian Holen

Bærbare højttalere skal helst være små for at være attraktive. Ellers er de ikke så bærbare, og formålet går lidt fløjten. Desværre er det ofte sådan, at småt også betyder småt med lyd. Men der findes undtagelser. Jawbones små trådløse og Ultimate Ears Boom er blandt de hæderlige eksempler, hvor lydkvaliteten er overraskende god. UE Boom er også stænksikker og har op til 15 timers spilletid på en opladning.

Bose SoundLink Mini er ikke stænksikker og kan maks. spille syv timer. Desuden er den relativt tung med 670 gram fordelt på beskedne 180 x 58 x 51 mm. Men sikke den kan spille!

Årsagen til vægten er Boses ønske om at gøre højttaleren bedre end andre trådløse Bluetooth-højttalere. Derfor har den bl.a. to elementer for hver kanal, placeret yderst på ​​hver side af fronten. Desuden er der to passive elementer – et foran og et bagpå – som bruges til bas. Alt er lækkert pakket ind i letmetal, og ​​kvalitetsfølelsen er upåklagelig.

Stor lyd i lille indpakning
Det første, man bliver slået af, er hvor højt den spiller. Skruer man helt op, kan man godt få lyst til at holde sig for ørerne. Okay, bassen er ikke overvældende, selv om den har godt med punch for en så lille højttaler. Men den lyder klart og balanceret, selv når man er gavmild med volumen.

Lydbilledet er også forbavsende stort og fyldigt. Stereoperspektivet er ikke så bredt, som det kan blive med to parrede UE Boom, men SoundLink Mini giver et større og dybere lydbillede end én UE Boom. Vokaler og instrumenter, der residerer i mellemtonelejet, er klokkeklare. Selv om diskanten ikke ligefrem er overvældende, er den behageligt til stede, og i basdomænet er der god kontrol over rytme og dynamik.

SoundLink Mini genoplades enten i en medfølgende stander, som kan opholde sig i derhjemme eller på kontoret, så den altid står klar til at blive taget med ud. Eller også kan den oplades direkte, uden standeren, og det er også muligt at tilslutte en lydenhed med 3,5 mm mini-jack stik.

Højttaleren kan ikke oplades via Mini USB-porten, som JBL Charge f.eks. kan. Porten er der kun til firmware-opdateringer, og SoundLink Mini har ikke håndfri mikrofon med højttalerfunktion, i tilfælde af at nogen ringer, mens du spiller musik.

Men det tilgiver vi gerne, når det lyder, som det gør her. Man får normalt det samme store lydbillede fra meget større højttalere, og ingen andre små bærbare spiller så dynamisk og engagerende som SoundLink Mini. De er heller ikke lige så flotte. Her er det metal, der dominerer, ikke plast.

Bose SoundLink Mini er høj grad pengene værd.

Lyd & Billede mener

Stor, fyldig lyd Spiller højt og dynamisk Solidt bygget Ikke USB-opladning Beskeden batterilevetid

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Sætter fut i festen

Sony ULT Field 1: Bærbar højttaler med saftig bas

Nostalgi i praktisk pakke

Den bedste lyd - bare billigere

Vi troede de var dyrere

De lyder lige så godt, som de ser ud

Trådløs retrohøjttaler

Siger ikke noget forstyrrende

Bærbart retro-pletskud

Toplyd på budget

Spilledåsen

Trådløse guldpokaler

Lyd & Billede
Scroll to Top