: Bose SoundLink Mini

Trådløst pletskud

Den er lille, men spiller bukserne af større højttalere. Bose SoundLink Mini er den bærbare højttaler, du altid har drømt om.
Lyd & Billede mener
Stor, fyldig lyd Spiller højt og dynamisk Solidt bygget
Ikke USB-opladning Beskeden batterilevetid
Specifikationer
  • Stereolyd
  • Genopladeligt batteri
  • Op til syv timers spilletid
  • Bluetooth
  • 3,5 mm lydindgang
Annonce
Annonce

Bærbare højttalere skal helst være små for at være attraktive. Ellers er de ikke så bærbare, og formålet går lidt fløjten. Desværre er det ofte sådan, at småt også betyder småt med lyd. Men der findes undtagelser. Jawbones små trådløse og Ultimate Ears Boom er blandt de hæderlige eksempler, hvor lydkvaliteten er overraskende god. UE Boom er også stænksikker og har op til 15 timers spilletid på en opladning.

Bose SoundLink Mini er ikke stænksikker og kan maks. spille syv timer. Desuden er den relativt tung med 670 gram fordelt på beskedne 180 x 58 x 51 mm. Men sikke den kan spille!

Årsagen til vægten er Boses ønske om at gøre højttaleren bedre end andre trådløse Bluetooth-højttalere. Derfor har den bl.a. to elementer for hver kanal, placeret yderst på ​​hver side af fronten. Desuden er der to passive elementer – et foran og et bagpå – som bruges til bas. Alt er lækkert pakket ind i letmetal, og ​​kvalitetsfølelsen er upåklagelig.

Stor lyd i lille indpakning
Det første, man bliver slået af, er hvor højt den spiller. Skruer man helt op, kan man godt få lyst til at holde sig for ørerne. Okay, bassen er ikke overvældende, selv om den har godt med punch for en så lille højttaler. Men den lyder klart og balanceret, selv når man er gavmild med volumen.

Lydbilledet er også forbavsende stort og fyldigt. Stereoperspektivet er ikke så bredt, som det kan blive med to parrede UE Boom, men SoundLink Mini giver et større og dybere lydbillede end én UE Boom. Vokaler og instrumenter, der residerer i mellemtonelejet, er klokkeklare. Selv om diskanten ikke ligefrem er overvældende, er den behageligt til stede, og i basdomænet er der god kontrol over rytme og dynamik.

Annonce

SoundLink Mini genoplades enten i en medfølgende stander, som kan opholde sig i derhjemme eller på kontoret, så den altid står klar til at blive taget med ud. Eller også kan den oplades direkte, uden standeren, og det er også muligt at tilslutte en lydenhed med 3,5 mm mini-jack stik.

Højttaleren kan ikke oplades via Mini USB-porten, som JBL Charge f.eks. kan. Porten er der kun til firmware-opdateringer, og SoundLink Mini har ikke håndfri mikrofon med højttalerfunktion, i tilfælde af at nogen ringer, mens du spiller musik.

Men det tilgiver vi gerne, når det lyder, som det gør her. Man får normalt det samme store lydbillede fra meget større højttalere, og ingen andre små bærbare spiller så dynamisk og engagerende som SoundLink Mini. De er heller ikke lige så flotte. Her er det metal, der dominerer, ikke plast.

Bose SoundLink Mini er høj grad pengene værd.

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
for at læse videre.

Prøv Lyd & Billede i 30 dage for 39 kr

Få fuld adgang til alle artikler på lydogbillede.dk
Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ugentlige nyhedsbreve.
Se flere muligheder her
Har du dette produkt?
Giv din karakter.

0 / 5. Antal stemmer: 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Kristian Holen


Nyeste artikler:

Annonce
Annonce

Læs også

Klipschorn fylder 70 i år. Det fejrer vi ved at forvandle vores lytterum til et inferno.
Skal du have hi-fi på kollegieværelset eller et par fine højttalere til skrivebordet, kommer du langt for små midler her.
Uanset om du har mulighed for at rejse i påsken eller må nøjes med en tur ud i lokalområdet, bliver oplevelsen bedre med en af disse bærbare højttalere i tasken.
Du fortjener den bedste lyd ude på terrassen i påsken. Du skal have dig et par udendørshøjttalere!
Klipschorn fylder 70 i år. Det fejrer vi ved at forvandle vores lytterum til et inferno.
Asus ROG Flow X13 er lige til at proppe i tasken, og den kan også bruges som tablet. Men den har grafikkræfter i sværvægtsklassen.
Tangents lille trådløse forstærker er perfekt til det lille begynderanlæg i hobbyrummet eller på børneværelset.
Det bedste kamera, vi har testet, er kommet i en mere kompakt udgave til en meget lavere pris.
Den nye 2021 Mercedes S-Klasse er fyldt med innovative og kræsne løsninger for både øjne og ører. Vi har brugt nogle dage bag rattet for at se og høre, hvad den nye bil har at byde på!
Med Celestee har Focal overgået, hvad vi troede var muligt for lukkede hovedtelefoner i denne prisklasse.
Skal du have hi-fi på kollegieværelset eller et par fine højttalere til skrivebordet, kommer du langt for små midler her.
JBL Live Pro+ er komplette med aktiv støjreduktion, og selv om de lyder middelmådigt lige ud af æsken, reddes de af en fabelagtig EQ i app’en. Dermed kan de alligevel få klasseledende lyd.
Xiaomi Mi 11 er den første smartphone med Qualcomms nye Snapdragon 888-processor. Det er den mobil, du skal købe, hvis du vil have mest for pengene.
Uanset om du har mulighed for at rejse i påsken eller må nøjes med en tur ud i lokalområdet, bliver oplevelsen bedre med en af disse bærbare højttalere i tasken.
Citroën har formået at elektrificere C4 uden at falde i fælden og har skabt en helt anderledes oplevelse.
Electrocompaniet har opdateret deres phono-trin, men ændringerne er subtile.