Search
Generic filters

: Huawei Watch

Flotteste Android-ur indtil nu

Huawei Watch ser dyrt ud, og det er det også.

Lyd & Billede mener

Flot og robust design i rustfrit stål samt den mest højopløste smart-ur-skærm til dato.
Vi synes stadig ikke, at Android Wear har særlig meget at byde på, og selv om uret er lækkert, er det godt nok også dyrt.
 • Kompatibelt med: Android 4.3, iOS 8.2
 • Skærm: Ø 1,4" AMOLED, 400 x 400, 286 ppi
 • Processor: 1,2 GHz Snapdragon 400 quad-core
 • Hukommelse: 512 MB ram / 4 GB lager
 • Trådløst: Bluetooth 4.1 BLE, Wi-Fi
 • Mål: 42 x 42 x 11,3 mm
 • Vægt: 60,5-136 g
 • Batteri: 300 mAh
 • Urrem: Standard 18 mm
 • Certificering: IP67 (vand, støv)
 • Sensorer: Accelerometer, Gyro, Pulsmåler, Barometer, Skridttæller
Vis mere
Vis mindre

Vejl.pris 3499 kr

Som så mange andre smart-ure på markedet er Huawei Watch baseret på Android Wear, der absolut ikke er vores favorit. Hvorfor kan du se andetsteds her på siden.

Men har man ikke noget imod Googles smart-ur-platform, er Huawei Watch nok det lækreste – og dyreste – Android-ur, der kan købes for penge lige nu.

Det er fremstillet i rustfrit stål og kommer med en helt rund urskive, der måler 42 mm i diameter og er lavet af safirglas. Vores testeksemplar kom også med en urlænke i rustfrit stål; alternativt kan uret købes med læderrem, hvilket gør det en smule billigere. Under alle omstændigheder kan man bruge helt almindelige 18 mm urremme til uret og er dermed ikke bundet til at købe nye remme af Huawei til opskruede priser.

Under safirglasset sidder en AMOLED-skærm på 1,4 tommer med en opløsning på 400 x 400 pixel, hvilket faktisk er det største skærmareal, vi hidtil har set på et smart-ur. Alt i alt en virkelig lækker pakke, som formår at ligne et rigtigt ur – og tilmed et ret lækkert et. Vi er ikke ude i Rolex eller Breitling her, men Huawei Watch kan sagtens ligge ved siden af et Seiko- eller Citizen-ur med oprejst pande.

(Foto: Producent)
(Foto: Producent)

Med indbygget Wi-Fi og 4 gigabyte hukommelse kan Huawei Watch sågar til nød bruges, hvis man efterlader sin Android-smartphone derhjemme (eller sin iPhone, for den nyeste Android Wear-version understøtter såmænd også iOS).

Men lad det være sagt med det samme, at Huawei Watch ikke er det bedst egnede for motionister. Skridttælleren er ikke den mest præcise, men til gengæld kommer uret med et barometer og kan derfor i det mindste holde styr på det, når man går op og ned af trapper. Eller klatrer i bjerge. Det sidste har vi dog ikke afprøvet i praksis!

Det korte af det lange er, at Huawei Watch på indersiden stort set er identisk med alle de andre Android Wear-ure, vi har prøvet – såsom Moto 360, LG Watch Urbane og Sony SmartWatch 3 – men det er en hel del dyrere. Jo, det er også en hel del mere lækkert, men om det kinesiske design er tusindvis af kroner mere værd, er vi knap så sikre på.

https://www.youtube.com/watch?v=eiEeveMVTX8

Android Wear
Googles styresystem til smart-ure. Tæt integration med Android og et stort udvalg af understøttede apps. Men systemets opbygning kræver tilvænning. De færreste apps kan tilgås direkte, og man interagerer i stedet via “handlinger” (skriv en mail, opret en kalenderaftale) eller respons på notifikationer (“synes godt om” den nye Facebook-kommentar). Stemmekommandoer (“OK, Google”) er en central del af platformen.I sin nyeste inkarnation understøtter Android Wear diverse bevægelser med håndleddet, så man f.eks. kan bladre mellem eller afvise notifikationer.www.android.com/wear/
Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Prøv Lyd & Billede i 30 dage for 3 kr

Få fuld adgang til alle artikler på lydogbillede.dk
Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ugentlige nyhedsbreve.
Se flere muligheder her
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Udviklingsredaktør og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
2 kommentarer

Skriv et svar

  Læs også

  Citation Tower beviser, at convenience-lyd ikke behøver at være små, diskrete bordhøjttalere med store kompromiser.
  Electrocompaniet har opgraderet deres bedste integrerede forstærker. ECI 6DX MKII har kanongod streaming og alt, hvad du har brug for af digital indmad.
  Samsung Galaxy Z Fold 2 er den foldbare smartphone, du altid har ønsket dig.
  Vil du lukke larm og andre lyde ude? Her er de bedste hovedtelefoner til formålet lige nu, til både tykke og tynde tegnebøger.
  Vi har tit spekuleret på, hvornår de første støjreducerende hovedtelefoner i high-end-klassen ville komme. Selvfølgelig er det Bang & Olufsen, der er først ude, og Beoplay H95 giver appetit på mere!
  For mange vil den nyeste iMac være den bedste stationære Mac – trods en ikke uvæsentlig ulempe.
  TAG Heuer Connected er mere end et smart træningsur, det er også et nydeligt armbåndsur.
  JBL melder sig ind i ANC-hovedtelefonernes topklasse med et par hovedtelefoner, der er sjove at lytte til og fjerner støjen effektivt.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Logitech StreamCam

  Vejl.pris 1599 kr Til hjemmearbejde og videodrømme

  AOC CQ27G2U

  Vejl.pris 2539 kr Buet gaming-skærm til flad pris

  Acer ConceptD 500

  Vejl.pris 23499 kr En stilfuld dag på kontoret

  Ring Indoor Cam

  Vejl.pris 499 kr Enkelt og billigt overvågningskamera kan ikke stå alene
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.