Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

Adonit Jot Touch

Overkommelig stylus

Det er Adonit, der producerer Adobes stylus, og de har en billigere version til dem, der ikke har brug for integration med Adobe-software.
Lyd & Billede mener
God understøttelse af et væld af apps, 11 timers batterilevetid og trykfølsom spids.
Intet væsentligt til prisen.
Specifikationer
  • Digital pen
  • Trykfølsom spids
  • USB-opladning
  • Tilpasset Apple iPad 3 eller nyere, iPad Air og iPad mini

Hvis man ikke har brug for integrationen med Adobes programmer og bruger andre apps til fotoredigering, tegning eller noter, kan Adonits egen stylus være et prisbilligt alternativ.

Den har måske ikke et så cool design som Adobe Ink & Slide, men bortset fra udvidet understøttelse af Adobe Creative Cloud mangler den ikke meget for at være perfekt til en lang række apps. Ud over Adobe CC, som den også fungerer med – bare uden udvidet funktionalitet.

Som på alle stylusser er der af og til en lille forsinkelse, fra man trykker, til skærmen reagerer. Knapperne kan programmeres, så man kan aktivere ofte brugte indstillinger med et let tryk. Adonits stylus adskiller sig således ikke meget fra andre digitale penne, men den er tykkere og mere solid, og ligger bedre i hånden. Ligesom andre penne understøtter den Palm Rejection, så man kan tegne med Adonit-pennen, selv om man lægger hånden eller fingrene på skærmen.

Med direkte understøttelse af Adonits stylus i over 20 apps er den virkelig nyttig, men den manglende understøttelse af Adobes Creative Cloud-apps kan være den begrænsning, som får nogle til at punge ud med det dobbelte for Adobe Pen & Ink. Alle andre kan komme langt med Adonit Jot Touch.

Fuld adgang til Lyd & Billede for 39 kr

Få adgang alle +artikler, guider, anmeldelser samt til hele testarkivet i 3 uger.

Ingen bindingstid Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?
forfatter

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

1 Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2021 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.