4K UHD-tv

Waoo er klar med Danmarks første tv-boks, der understøtter 4K på fiberbredbåndet.
Annonce
Annonce
forfatter

Hvis du er en af de efterhånden mange, der har investeret i et tv med 4K UHD-opløsning, men mangler noget at vise på det, så har du nu muligheden for at få ultrahøjtopløst video ind via bredbåndet uden at rode med Smart TV-apps. I hvert fald hvis du er kunde hos bredbåndsselskabet Waoo.

Selskabet tilbyder fra og med i dag tv-boksen AirTies 7410, som er en af de første tv-bokse, der understøtter 4K-programmer fra blandet andet Netflix.

AirTies 7410. Foto: AirTies
AirTies 7410. Foto: AirTies

Det tiltrak sig stor opmærksomhed fra både ind- og udland, da vi introducerede tv-boksen på CES-messen i Las Vegas i januar, og det har givet stor efterspørgsel på boksen fra vores kunder,” siger Jørgen Stensgaard, der er administrerende direktør i Waoo.

Netflix en central del
For at gøre det nemt har Netflix fået sin egen knap på fjernbetjeningen, så man ikke skal rode med forskellige apps på smart-tv’et. Med ét tryk på Netflix-knappen starter streamingtjenesten op lige så hurtigt, som når man skifter TV-kanal. Netflix kan tilbyde en række serier i 4K, såsom Narcos, Marco Polo, House of Cards, Bloodline, Sense8, Marvel’s Jessica Jones, Marvel’s Daredevil, Ridiculous 6, What Happened Miss Simone?, Chef’s Table og Master of None.

Fakta

  • Boksen er en AirTies model 7410 der understøtter UHD (Ultra High Definition) på 4K tv.
  • Boksen bliver en af verdens første tv-bokse, som kan vise Netflix i 4K/UHD – og det bliver Danmarks første 4K/UHD tv-boks.
  • Med boksen følger en fjernbetjening, der både understøtter infrarød og radiosignal, så man kan skifte kanal uden at skulle sidde og fægte i luften for at få en sigtelinje til tv-boksen
  • Tv-boksen vil kunne anvendes af alle Waoo tv-kunder.

Waoo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Annonce
Annonce

Læs også

Acers chromebook-nyheder har mere power end mange PC-bærbare.
Eksternt grafikkort giver den kompakte bærbare ekstra kræfter til spil både hjemme og ude.
Hurtigere grafik, hurtigere CPU, hurtigere skærm.
Op til 2 terabyte lagring og 2800 MB/s hastighed.
Engang var jagten på den bedste lyd enhver ung mands hobby. Nu foretrækker de fleste at nyde musikken som baggrunds-underholdning. De gamle dage vender aldrig tilbage. Men nutiden ligner lidt alligevel.
De mest eksklusive surround-processorer fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får langt om længe sidste skrig inden for videokort. Bl.a. med 8K.
JBL fejrer 75 år med jubilæumsmodellen L100 Classic 75 og den nye retro-forstærker SA750. We wanna rock!
4K-laserprojektorer har hidtil været frygtelig dyre, men det agter LG at gøre noget ved.
Tidligere medarbejdere beskylder Huawei for diskrimination og for at blande sig i deres privatliv.
Samsung har fornyet deres flagskibe. Nu endelig med rumkorrektion – og AirPlay 2.
Kan det blive det næste store inden for billyd?
Ni nye kinesiske techfirmaer er nu blokeret i forhold til amerikanske investorer.
Renaults ikoniske minibil bliver elektrisk, men du må vente på den.
Dårligt batteri på Sonos Move? Nu kan du skifte det selv.
Når lanceringfesten holdes på nettet, kan man lige så godt gøre det ekstravagant.